Attendo Frösunda äldreboende

Signalistgatan 3 , Solna Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Frösunda äldreboende i Solna ligger i ett nybyggt område med bra kommunikationer ett stenkast från Hagaparken. Hos oss är maten och måltidens utformning i fokus. Vi erbjuder en varierad säsongsbetonad meny med näringsrikt innehåll och trevlig samvaro kring bordet. De boende har möjlighet att påverka vad som serveras, komma med receptförslag och delta i tillagning av maten. Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare och många av dem har arbetat hos oss i flera år.

I podcasten "Hasse och hundraåringarna" har Hasse Brontén intervjuat personer från Attendos äldreboenden. Lyssna på podcasten här, eller via iTunes här.

Inriktning/Profil

Mat

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Varje lägenhet som är 31 kvm, innehåller pentry och ett stort badrum med dusch. Grundmöblemanget består av höj-och sänkbar säng och sängbord och i lägenheten finns även garderob.

På varje våning finns en gemensam matsal, en stor balkong och ett allrum. I markplanet finns uteplats med parasoller. Vi har också en rymlig samlingssal för gemensamma sammankomster.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

40

Avdelningar

4 våningar

Aktiviteter

Hos oss kan du även delta i aktiviteter som promenader, musikunderhållning, gymnastik och film- och bildvisning.

Mat & Dryck

Vi lägger stor vikt vid att maten ska vara vällagad, näringsrik och välsmakande och att måltidsmiljön ska vara trevlig och inbjuda till gemenskap. På onsdagarna serveras gourmetlunch med vin till. Vi hittar gärna på aktiviteter och teman runt måltiden – mat från hembygden, provsmakning av champagne eller choklad eller så italiensk temavecka. Närstående bjuds in på festligheter varje kvartal och du har också möjlighet att bjuda hem gäster till din lägenhet för en trevlig måltid.


Vård & Omsorg

Omsorg

Tillsammans med din kontaktman utformas din vistelse efter dina önskemål. Kontaktmannen följer också med vid exempelvis läkarbesök, till frisören eller optikern, men även vid inköp, utflykter, promenader och annat.

Tillsammans med dig, din anhörig, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut planeras din vård- och omsorg och följs upp efter dina behov.

Vård

Varje våning har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.Vår läkare kommer en dag i veckan. Arbetsterapeut och fysioterapeut en dag i veckan.

Personal

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare och många av dem har arbetat hos oss i flera år. Vi har omsorgspersonal på plats dygnet runt som nästan uteslutande är undersköterskor. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!


Hej! Jag heter Jacqueline Gutierrez och är verksamhetschef på Attendo Frösunda. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Du kan nå mig via min mail jacqueline.gutierrez@attendo.se eller via telefonnummer 076-697 05 64.

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076-697 05 64

Kontaktperson

Jacqueline Gutierrez

Gatuadress

Signalistgatan 3

Postnummer

169 72

Postort

Solna

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076-697 05 64

Translate

Tyck till