Attendo Dalahöjden

Eastmansvägen 26, Norrmalm, Stockholm Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Dalahöjden är ett litet, charmigt äldreboende med ett attraktivt läge intill Vasaparken i centrala Stockholm. Området är lugnt, trivsamt och omges av mycket grönska. I omedelbar närhet finns Sinnenas trädgård, Sabbatsbergskyrkan och fina promenadstråk. Här är det nära till service, nöje och kommunikationer. På varje plan finns gemensamt kök med matplats, vardagsrum och stor inglasad balkong samt två mindre balkonger i olika väderstreck.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Du kan välja oss även om du bor i:

Upplands Väsby kommun

Boendet

Varje lägenhet är på ca 33 kvm och har sovrum, vardagsrum, pentry samt duschrum. Varje lägenhet är utrustad med en vårdsäng, i övrigt möblerar du själv.

På varje plan finns gemensamt kök med matplats, vardagsrum och stor inglasad balkong samt två mindre balkonger i olika väderstreck. 
 Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

42

Avdelningar

6

Aktiviteter

Vårt aktivitetsbiträde ordnar med promenader, utevistelse och andra dagliga aktiviteter.


Mat & Dryck

Måltiden är ofta dagens höjdpunkt och därför låter vi den ta tid och lägger stor vikt vid trivsel och gemenskap. Maten är välsmakande och anpassad för de boende. Till måltiderna väljer du själv vad du vill dricka och väljer mellan olika tillbehör. Till lunchen serveras det alltid dessert och till kaffet kan det bli hembakt. Maten är också något som anpassas efter säsong och olika högtider.

Vård & Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Bedömning av sjukgymnast/arbetsterapeut sker i samband med inflytt.

Vård

Under dagtid måndag till söndag finns sjuksköterska på Dalahöjden, övrig tid bemannas med sjuksköterskor från Attendos mobila team. Patientansvarig läkare besöker verksamheten varje vecka. Övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Personal

Attendo Dalahöjden har en verksamhetschef och samordnare. Medarbetargruppen består av sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, aktivitetsbiträde, undersköterskor, vårdbiträden och vaktmästare. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Jag har arbetat här på Dalahöjden i 14 år! Det är fantastiskt att ha förmånen att arbeta här! "
Yasmin Cetin, Omvårdnadspersonal


Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kvalitetsregister

Övrigt

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

073 443 89 31

Kontaktperson

Annika Borggren

Gatuadress

Eastmansvägen 26

Postnummer

113 61

Postort

Stockholm

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

073 443 89 31

Translate

Tyck till