Attendo Vällingbygården

Indalsbacken 17, Hässelby Vällingby, Stockholm Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Vällingbygården är ett litet modernt äldreboende runt hörnet från Vällingby centrum. Här är det nära till det mesta och det finns ett bra utbud av butiker, restauranger, bibliotek, parker, T-bana och buss. På Attendo Vällingbygården bor vi inte så många boende per avdelning för att behålla den familjära känslan. Äldreboendet riktar sig mot äldre personer med somatiska besvär eller med demenssjukdom. Vi har även flera lägenheter som är lite större och som är lämpade för parboende.


Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lägenheterna är nyrenoverade 2016 och har alla stort badrum med egen toalett och dusch och arbetskök. Tre av lägenheterna med demensinriktning är lämpade för parboende. På varje boendeenhet finns matsal och gemensamt vardagsrum med TV, soffa och fåtöljer.

Attendo Vällingbygården ligger precis runt hörnet från hela Vällingby centrum med ett stort utbud av butiker, caféer, bibliotek m.m. Hit finns det även väldigt bra kommunikationer med T-bana eller buss och man parkerar lätt bilen i Solursgaraget. I närheten av boendet finns även flertalet parker att promenera i.

 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

39

Avdelningar

5, tre enheter är avsedda för personer med demenssjukdom och två för personer med somatisk sjukdom.

Aktiviteter

Aktiviteter hålls både gemensamt för hela boendet eller per boendeenhet eller enskilt. Varje vecka har vi sittgymnastik, bingo, bakning, filmvisning, gruppromenader etc. Enskilda aktiviteter planeras tillsammans med den enskilde och kontaktpersonen så de blir utformade efter personliga önskemål och behov.

Personal

På Attendo Vällingbygården arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet från vård och omsorg. Varje vecka finns även läkare och paramedicinsk personal tillgängliga på verksamheten. 

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0736-625 572

Kontaktperson

Pia Selkama Edström, verksambetschef

Gatuadress

Indalsbacken 17

Postnummer

162 68

Postort

Vällingby

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0736-625 572

Translate

Tyck till