Attendo Fresta Södra Allé

Fresta Södra Allé 2, Upplands Väsby

Om oss

Attendo Fresta Södra Allé i Upplands Väsby är ett nytt och modernt äldreboende nära härlig natur och trevliga promenadstråk.

Boende har inriktningen Utevistelse & Trädgård vilket innebär att vi har mycket aktiviteter utomhus. Vi anlägger en grönskande trädgård med planteringslådor, fruktträd, växthus, promenadstråk, utegym och mysiga uteplatser för vila och gemenskap. Även inne har vi det trivsamt med rymliga, ljusa lägenheter och gott om gemensamma utrymmen för samvaro.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Mat & Dryck

Kosten är varierad och följer årstiderna. De boendes önskemål fångas upp vid de återkommande matråden där både boende och personal deltar. Vi lägger stor vikt vid att det ska se trevligt ut vid bordet med servetter, blommor eller annan bordsdekoration.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

072-142 91 43

Kontaktperson

Carina Classon

Gatuadress

Fresta Södra Allé 2

Postnummer

194 54

Postort

Upplands Väsby

Vill du bo här?

Vill du ha plats på ett äldreboende behöver du först kontakta äldreförvaltningen i din kommun för att få reda på hur du går tillväga för att ansöka om plats. Är du intresserad av ett specifikt boende hos oss går det bra att kontakta verksamhetschefen på boendet för att få mer information eller en visning av boendet.

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

072-142 91 43

Translate

Tyck till