Attendo Kapellgärdet Norra

Vattholmavägen 12 A, Uppsala Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Attendo Kapellgärdet Norra är ett nybyggt och modernt äldreboende i Uppsala. 99 lättmöblerade lägenheter varav sex stycken parlägenheter. Det är ljusa och rymliga lägenheter som  har pentry och ett stort badrum. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum.

Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra, eller varför inte träffas i sportbaren och följ favoritlaget med något gott att dricka?  

Livsstilsboende Sport & Spa
Boendet drivs med konceptet sport och spa, vilket innebär att vi har ett stort fokus på att våra boende ska må bra i både kropp och själ. Vi har en träningslokal för enskilda- och gruppövningar samt en relaxavdelning med bastu och skönhetsvård. Uppe på vår takterrass kan man koppla av och njuta av en fantastisk utsikt.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Se filmen om Attendos livsstilskoncept Sport & Spa

Inriktning/Profil

Spa, Sport

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lediga platser

  • Demens - Permanent
  • Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

99

Aktiviteter

Vi erbjuder många aktiviteter bl.a. spa-aktiviteter så som bubbelbad, bastu, manikyr och avslappning i våra mysigt inredda relaxavdelning. Vi erbjuder även sport-aktiviteter så som bl.a. träning i vårt gym, stavgång eller cykling. Eller varför bara inte njuta av vår fantastiska takterrass med en fantastisk utsikt över centrala Uppsala och Gamla Uppsala.

På Attendo Kapellgärdet Norra utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål.


Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
 är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!


Vård & Omsorg

Kontaktman och genomförandeplan
Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Personal

På Attendo Kapellgärdet Norr lägger vi stort fokus på kompetens, engagemang och omsorg. Hos oss jobbar undersköterskor och vårdbiträden och finns på plats dygnet runt. Utöver dessa består våra medarbetare av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Vi har en hälsoinspiratör som arbetar med att erbjuda, inspirera och stimulera till aktiviteter för att de boende ska upprätthålla ett aktivt och meningsfullt liv.

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

0766-95 75 42

Kontaktperson

Anna Palm, verksamhetschef

Gatuadress

Vattholmavägen 12 A

Postort

Uppsala

Vill du bo här?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

0766-95 75 42

Translate

Tyck till