Attendo Orgelgatan

Om oss

Boende med kulturella inslag
Attendo Orgelgatan är ett nybyggt äldreboende i Uppsala, ett modernt äldreboende som även inrymmer ett trygghetslägenheter (AttendoHem).

Livsstilsboende kultur & nöje
Attendo Orgelgatan är Uppsalas första äldreboende med konceptet Kultur &Nöje. Det innebär att vi tar tillvara Uppsalas rika kulturella utbud genom aktiviteter på boendet och utflykter med vår AttendoBuss. Vi anordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, historieberättande, högläsning och mycket annat. 

Ute kan du även njuta av vår smakfullt utformade trädgård med vackra planteringar och en grillplats. Vår trivselvärd planerar och arrangerar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Du har självklart ett stort inflytande över utformningen av aktiviteterna.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Organisation
Organisationsform
Företag
Driftsform
Egen regi

Boendet

Allmän beskrivning

Trivsamma och ljusa lägenheter
Våra ljusa och trivsamma lägenheter är på ca 31 m² och är anpassade samt välplanerade för att skapa förutsättningar för att du ska kunna leva bekvämt och självstädnigt. Lägenheten har ett trinettkök samt ett stort tillgänglighetsanpassat badrum med dusch och toalett. 

Här kan vi även erbjuda boende till par som tillsammans flyttar till oss, lägenheterna är större och är på 43,5 m² och har två rum, trinettkök och badrum.

Varje lägenhet är även utrustad med en höj- och sänkbar säng men i övrigt möblerar du själv med hur du vill ha det. Det är viktigt för oss att du känner dig som hemma.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Demens - Permanent
Parlägenhet
Omvårdnad - Permanent
Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
102

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Vård & Omsorg

Du är delaktig i hur din omsorg ser ut
Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas.

När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Personal

Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg
På Attendo Orgelgatan lägger vi stort fokus på kompetens, engagemang och omsorg. All omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. 

Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Sara Jansson Verksamhetschef
Gatuadress
Orgelgatan 1
Postnummer
754 19
Postort
Uppsala
Vill du bli kund hos oss?

Om du är intresserad av att veta mer eller flytta hit är du välkommen att kontakta oss, det går bra att både maila och ringa. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Orgelgatan

Uppsala kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.