Attendo Råbyvägen

Råbyvägen 59C , Uppsala Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Lediga platser

Om oss

Attendo Råbyvägen i Uppsala är ett modernt äldreboende som öppnade i juni 2018. Det är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa vilket innebär att boendet har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus.

Förutom trivsamma lägenheter och fina gemensamma ytor finns det ett spa med badkar och relaxavdelning samt en träningslokal för dig som trivs med att hålla igång. Vi har också en sportbar med storbilds TV där man kan titta på matcher och ta sig något att dricka. Välkommen att kontakta oss för mer information.


Se filmen om Attendos livsstilskoncept Sport & Spa

Inriktning/Profil

Spa, Sport

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lägenheterna är på 32, 33 eller 41 kvm där de största är parlägenheter och har plats för två personer. Varje lägenhet har ett stort rum, ett pentry samt ett badrum med en egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Varje lägenhet är utrustad med en vårdsäng men i övrigt möblerar du själv.

På varje avdelning finns mysiga gemensamma sällskapsytor med utgång till balkong/uteplats samt kök och matsal.

Utanför avdelningarna har de som bor på Attendo Råbyvägen tillgång till träningslokal, relax och spa, pub, aktivitets- och spelrum samt den härliga trädgården.


Lediga platser

Omvårdnad - Permanent

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

75

Avdelningar

Fyra våningsplan

Aktiviteter

Konceptet Sport och Spa innebär att vi har ett stort fokus på att de boende ska må bra i både kropp och själ. Aktiviteterna varierar och innehåller allt från att följa idrottshändelser, gemensam pubafton med dans, göra egna tvålar och ansiktsmasker till provsmakning av choklad och exotiska frukter.

Mat & Dryck

På Attendo Råbyvägen beställs maten från Dafgård och Martin & Servera. Kosten kommer bli varierad och matsedeln anpassas efter traditioner och årstiderna. De boendes önskemål fångas upp vid de återkommande matråden där både boende och personal deltar. Vi kommer lägga stor vikt vid att det skall se trevligt ut vid bordet med servetter, blommor eller annan bordsdekoration. Måltiderna serveras gemensamt i avdelningens matsal eller i den egna lägenheten om det önskas.

Vård & Omsorg


Omsorg

På Attendo Råbyvägen planerar omvårdnadsteamet tillsammans med den boende och/eller närstående hur vård och omsorg ska utformas för den boendes välbefinnande och ett värdigt liv.

Här arbetar vi med en personcentrerad vård och ett vardagsrehabiliterande förhållningssätt som innebär att vi ser till det friska och uppmuntrar till aktivitetet och självständighet. Vår arbetsmetod bygger på kontaktmannaskap och ett gott teamarbete mellan de olika yrkeskategorierna.

Vård

Sjuksköterska finns på plats dagtid och övrig tid finns joursköterska tillgänglig.

Personal

På Attendo Råbyvägen finns undersköterskor och vårdbiträden på plats dygnet runt. Utöver dessa består våra medarbetare av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor.

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-865 57 20

Kontaktperson

Emelie Sköldulf, verksamhetschef

Gatuadress

Råbyvägen 59C

Postnummer

754 29

Postort

Uppsala

Vill du bo här?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bo här. För att få en plats brukar det sedan även behövas ett biståndsbeslut från kommunen.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-865 57 20

Translate

Tyck till