Välkommen
Sandelska huset
Utomhusmiljö
Utomhusmiljö
Utomhusmiljö
Inomhus
Inomhus
Inomhus
Inomhus

Attendo Sandelska Huset

Sandels Gata 2, Uppsala Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad

Om oss

Attendo Sandelska huset är ett äldreboende för personer med demensdiagnos eller med större omvårdnadsbehov beläget i Uppsala. Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter i veckan och med konceptet Utevistelse och Trädgård spenderar vi också mycket tid utomhus och i trädgården. Vi verkar för att miljön ska vara stimulerande och ge den enskilde förutsättningar att uppleva hälsa, glädje och välbefinnande i sin vardag. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Följ oss gärna på vår blogg

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Lägenheterna är på ca 33 kvadratmeter och innehåller en köksdel och ett rymligt badrum. I alla lägenheter finns uttag för telefon, TV och Internet.

Sandelska huset har två enheter med demensinriktning och fyra enheter med somatisk inriktning.

Varje enhet innehåller nio lägenheter och i anslutning till lägenheten finns ett samvarorum och matsal.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

54

Avdelningar

6 enheter

Aktiviteter

Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter i veckan som du själv kan vara med och påverka, aktiviteterna sker både individuellt och i grupp. I huset finns det wi-fi att använda för dig och dina närstående.


Mat & Dryck

Måltiderna är en viktig del av vardag och helgdag hos oss. Vi firar det vi fira kan. Maten som serveras kommer ifrån Familjen Dafgård och värms på plats. Tillbehör som potatis, pasta eller ris samt sallader tillagas på varje avdelning. Du kan om du vill välja mellan två olika rätter till lunch och middag. Vi bakar ofta och följer naturen och tidens gång. Hos oss serveras det både kräftor, surströmming, palt och pizza. Som boende har du möjlighet att påverka mat och måltidssituationen. Din kontaktperson följer ofta upp vad du tycker och fyra gånger per år hålls brukarråd där kost och måltid är en stående punkt.

Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Tillsammans med kontaktpersonen upprättar du en genomförandeplan, den kan ses som en överenskommelse om hur du önskar att din vård och omsorg ska utföras.

Vård

Läkaransvaret för Attendo Sandelska huset har Fålhagens vårdcentral. Läkare kommer till oss två gånger i veckan, men kan komma veckans alla dagar vid behov.

Vi använder oss av Svartbäckens apotek.

Tilläggstjänster

Fotvårdsspecialist, tandhygienist och hårfrisör kommer regelbundet till oss.

Personal

På Attendo Sandelska huset arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och verksamhetschef. Vi har även tillgång till dietist för råd och stöd.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"Sandelska huset har nya och fräscha lokaler och framför allt personal med hög kompetens. Det känns tryggt att jobba i det här huset"
Virpi, sjuksköterska

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

076-843 55 00

Kontaktperson

Carina Jallrud

Gatuadress

Sandels Gata 2

Postnummer

754 39

Postort

Uppsala

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

076-843 55 00

Translate

Tyck till