Hammarby

Hammarbacksvägen 5 , Västerås Karta

Typ av plats

Demens, Omvårdnad, Servicehus

Om oss

Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet. Här vistas vi gärna och det finns också tillgång till ett utegym med olika redskap och motionsslingor.

Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar våra boende till att leva ett så aktivt liv som möjligt. Vi har återkommande aktiviteter som till exempel gymnastik, tidnings/bok läsning, bingo, golf, bakning, tipspromenader, balans & styrka, taktil massage och manikyr.

Välkommen till oss!


 

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Attendo Hammarby äldreboende i Västerås består av en del servicehus med 31 lägenheter, ett äldreboende med 21 platser och ett gruppboende för personer med demens sju platser. 

Aktiviteter

Vi har återkommande aktiviteter som till exempel gymnastik, tidnings/bok läsning, bingo, golf, bakning, tipspromenader, balans & styrka, taktil massage och manikyr. Vi har även tillgång till ett fint utegym i vår trädgård där alla som vill kan använda sig av redskapen.

Mat & Dryck

Vi ser måltiden som en viktig del av dagen och lägger stor vikt på att göra måltiderna till en trevlig stund. På ålderdomshemmet och gruppboendet lagar vi frukost själva efter dina önskemål. Lunchen levereras från restaurangen och vi tillagar tillbehören själva. Efterrätt serveras varje dag. Middagen lagas eller värms på varje våningsplan. Till fikat serveras det alltid hembakat kaffebröd som sprider härliga dofter.

Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Tillsammans med kontaktpersonen upprättar du en genomförandeplan, den kan ses som en överenskommelse om hur du önskar att din vård och omsorg ska utföras. 

Vård

Dagtid finns sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut på plats. På helger och kvällar finns sjuksköterska i jour och kan nås via omsorgspersonalen. Vi har också ett nära samarbete med ansvarig familjeläkare.

Personal

På Attendo Hammarby består våra medarbetare av verksamhetschef, samordnare, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden och aktivitetssamordnare.Vi är bemannade dygnet runt.Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

"En god laganda och ett gott teamarbete ökar förutsättningarna för våra boenden och deras närstående."
Arja, undersköterska

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

021-14 28 65 / 070-876 44 48

Kontaktperson

Anette Beijar

Gatuadress

Hammarbacksvägen 5

Postnummer

724 67

Postort

Västerås

Vill du bo här?

Vill du ha plats på ett äldreboende behöver du först kontakta äldreförvaltningen i din kommun för att få reda på hur du går tillväga för att ansöka om plats. Är du intresserad av ett specifikt boende hos oss går det bra att kontakta verksamhetschefen på boendet för att få mer information eller en visning av boendet.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

021-14 28 65 / 070-876 44 48

Translate

Tyck till