Attendo Flodinsgården

Sankta Ursulas Väg 21 A-E , Västerås Karta

Typ av plats

Omvårdnad

Om oss

Attendo Flodinsgården är ett trevligt äldreboende som ligger i ett naturskönt område med en vacker trädgård i statsdelen Blåsbo i centrala Västerås. Här finns det goda kommunikationsmöjligheter och närhet till affärer och annan service. Vårt mål är att erbjuda en trivsam och varierad vardag med olika aktiviteter och gemenskap. Välkommen till oss!

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

Attendo Flodinsgården äldreboende i Västerås består av fem hus med totalt 67 ljusa lägenheter med balkong eller uteplats. 26 av dessa lägenheter tillhör Attendo Flodinsgårdens äldreboende, vilka tilldelas av kommunen. Resterande lägenheter är privatägda och flertalet av dessa boende har beviljad hemtjänst. De gemensamma lokalerna utgörs bland annat av matsalen, den vackra salongen och det prisbelönta köket.


Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

67

Mat & Dryck

Måltiden är en viktig del av dagen på Flodinsgården, till maten serveras alltid dessert. Till kaffet bjuds hembakt kaffebröd som sprider en ljuvlig doft. Måltiderna tillagas oftast från grunden och det erbjuds alternativ på anpassad kost. Ekologiska produkter används i matlagningen och det finns möjlighet att göra beställning i samband med bemärkelsedagar. Måltidsvärden ansvarar för kunskap om konceptet Matlust.

Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar hit bjuds du in på ett välkomstsamtal där du får träffa verksamhetschef, sjuksköterska och kontaktperson. Tillsammans med kontaktpersonen upprättar du en genomförandeplan, den kan ses som en överenskommelse om hur du önskar att din vård och omsorg ska utföras.

Regelbunden uppföljning genomförs tillsammans med kontaktperson och sjuksköterska.

På Attendo Flodinsgården arbetar vi med en personcentrerad vård, delaktighet och att stärka individen. Vi ser till det friska, beaktar värdighet och arbetet sker utifrån vardagsrehabiliterande förhållningssätt som uppmuntrar till självständighet och aktivitet.

Vård

Läkare besöker Flodinsgårdens äldreboende var 14:e dag samt vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns på Flodinsgårdensäldreboende en gång i veckan samt vid behov.

Personal

På Attendo Flodinsgården arbetar engagerad och motiverade medarbetare med gedigen erfarenhet och kunskap. Medarbetargruppen består av verksamhetschefer, sjuksköterska, samordnare, undersköterskor, vårdbiträden och aktivitetssamordnare.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

021-120311 / Hemtjänst Blåsbo omr 3 021-120309

Kontaktperson

Lina Sjöstrand

Gatuadress

Sankta Ursulas Väg 21 A-E

Postnummer

722 18

Postort

Västerås

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

021-120311 / Hemtjänst Blåsbo omr 3 021-120309

Translate

Tyck till