Granen

Skogsduvevägen 1 , Västerås Karta

Typ av plats

Omvårdnad

Om oss

Attendo Granen är ett trivsamt äldreboende i Västerås med närhet till skog och mark. Vårt mål är att du som bor här ska känna välbefinnande och ha en trevlig och varierande vardag. Vår utgångspunkt är att ta tillvara på det friska och vi uppmuntrar till ett aktivt liv. Genom dagliga aktiviteter och utevistelse erbjuder vi en inspirerande och rolig vardag.

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Attendo Granen äldreboende i Västerås är ett äldreboende med 36 lägenheter. Boendet ligger naturskönt med närhet till skog och mark.

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

36

Aktiviteter

Vi planerar aktiviteter tillsammans med de boende och det blir till exempel bingo, taktil massage, Qi gong, frågesport, tipspromenader, gymnastik, promenader och utflykter. Vi satsar på teknik för de boende och arbetar aktivt med Ipads, digitala fotoramar och Smart TV.

Vi arbetar även med att hålla både gamla och nya traditioner levande och firar allt från midsommar och våffeldag till  surströmmingsskiva och Nobelmiddag.


Mat & Dryck

Måltiden är en viktig del av dagen. Genom fin dukning och lugn och ro skapar vi en trivsam måltidsmiljö där vi umgås och samtalar runt välsmakande mat. Vi lagar frukost och kvällsmål själva efter de boendes önskemål. Lunchen och middagen levereras från Hammarby restaurang. Efterrätt erbjuds vid lunch samtliga dagar i veckan. Till fikat servera det alltid hembakat kaffebröd som bakas på respektive våning.

Vård & Omsorg

Omsorg

När du flyttar till äldreboendet blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska som tillsammans med läkaren ansvarar för din hälsa och vård. Tillsammans med din kontaktperson planeras insatserna som dokumenteras i din genomförandeplan. 

Vård

Dagtid på vardagar finns sjuksköterska på plats. På helger, kvällar och nätter finns sjuksköterska i jour och kan nås via omsorgsspersonalen. Vi har också ett nära samarbete med ansvarig familjeläkare.

Dagtid finns även sjukgymnast och arbetsterapeut som arbetar efter ett rehabiliterande synsätt. 

Tilläggstjänster

I boendet finns tillgång till frisör och medicinsk fotvårdsspecialist som besöker oss regelbundet.

Personal

Medarbetarna på Attendo Granens äldreboende består av verksamhetschef, samordnare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden.

Vi har bemanning dygnet runt.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-164 89 21

Kontaktperson

Yulia Felix

Gatuadress

Skogsduvevägen 1

Postnummer

724 70

Postort

Västerås

Vill du bo här?

Hitta hit

Vägbeskrivning

Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-164 89 21

Translate

Tyck till