Hagalidsgården

Hagalidsvägen 2 , Västerås Karta

Om oss

Hagalidsgården är ett boende för äldre dementa personer. Boendet ligger centralt, men ändå avskilt med rejäla grönområden runt husknuten.

Både ute- och innemiljö erbjuder goda möjligheter för aktiviteter och samvaro. Det finns balkong eller altan på varje våning. Maten lagas i eget kök.

Organisation

Attendo

Organisationsform

Företag

Driftsform

Egen regi

Boendet

På Attendos äldreboenden i Västerås bor du i egen lägenhet men har även tillgång till gemensamma utrymmen som kök, matsal, vardagsrum, trädgård och uteplats. Här finns 32 rum varav två dubbletter för par.

Aktiviteter

På våra äldreboenden i Västerås erbjuds många varierade aktiviteter, både individuella och gemensamma. Vi uppmärksammar traditionella högtidsdagar och bemärkelsedagar och bjuder gärna in vänner och närstående att fira med oss. Underhållning och utflykter anordnas regelbundet. Du erbjuds också regelbundet ”egen-tid” med din kontaktman, kanske ett besök på café, en vända till biblioteket eller ett teaterbesök?

Vård & Omsorg

Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.

Kontaktperson och genomförandeplan
Tillsammans med din kontaktperson och din omvårdnadsansvariga sjuksköterska planerar du din dag och ni kommer överens om hur omsorgen ska utformas, när insatserna ska ske och vilka aktiviteter och utflykter är du intresserad av. Dina önskemål och behov dokumenteras i  genomförandeplanen som ligger till grund för personalens arbete och som säkerställer att omsorgen blir utförd som du vill.

Vård

Läkare, sjukgymnast och/eller arbetsterapeut finns knutna till verksamheten och har det medicinska och rehabiliterande ansvaret för dig.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation

Attendo

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

070-208 08 90

Kontaktperson

Verksamhetschef Sara Backman

Gatuadress

Hagalidsvägen 2

Postnummer

723 38

Postort

Västerås

Vill du bo här?

För att bo hos oss på Hagalidsgården behövs ett biståndsbeslut av Västerås kommun. Kontakta äldreförvaltningen för ett första möte. När du beviljats bistånd kan du i vissa kommuner fritt välja vilket boende du vill bo på. Väljer du ett av våra äldreboenden tar vi kontakt med dig så fort som möjligt för att planera ett första besök och därefter inflyttning.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

070-208 08 90

Translate

Tyck till