Attendo Mejerigatan

Attendo Mejerigatan

Mejerigatan 42, Vellinge Karta

Typ av plats
Demens
Demens korttid
Omvårdnad
Omvårdnad korttid
Besök hemsida
Ledigt att hyra
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Modernt och trivsamt boende
Attendo Mejerigatan är ett äldreboende i Vellinge. Det är ett modernt och trivsamt boende med ljusa lägenheter med trinettkök och rymligt badrum. I de trevliga gemensamma ytor bjuds det in till social samvaro och trivsamma stunder.Vi har en egen trädgård där vi umgås, dricker kaffe och har det bra.

Livsstilsboende sport & spa
Boendet drivs utifrån konceptet sport & spa, vilket innebär många aktiviteter med fokus på välbefinnande och träning. Här kan du träna i gymmet, både individuellt- och cirkelträning. På vår spa-avdelning kan du koppla av och kanske få massage eller annan behandling. Vi uppmärksammar förstås sportevenemang på olika sätt, inte minst tittar vi på vår storbilds-TV.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Organisation
Organisationsform
Företag

Boendet

Allmän beskrivning

Attendo Mejerigatan är byggt och anpassat för att fungera både som demensboende och äldreboende med totalt 54 lägenheter fördelat på tre våningsplan med nio lägenheter i varje enhet.

Attendo Nära - Ett sätt att umgås och kommunicera mellan boende och närstående

Lediga platser
Demens - Permanent
Omvårdnad - Permanent
Verksamhetens storlek (antal lägenheter)
54
Avdelningar
Tre våningar med nio lägenheter per enhet

Aktiviteter

I vårt SPA kan du njuta av bastu- eller bubbelbad och i träningslokalen finns möjlighet att hålla igång. Vi har även en sportbar med storbilds TV för dig som är intresserad av att följa vad som händer i sportvärlden. Vår äldrepedagog bjuder in och planerar verksamhetens aktiviteter. Dagligen erbjuds ett varierat utbud med aktiviteter utifrån våra kunders önskemål. 

Mat & Dryck

God Mat-konceptet – mer än bara menyer
Attendos God Mat-koncept är mer än bara menyer och recept, det är ett helhetsgrepp på hur vi på Attendo jobbar med mat och måltider på våra verksamheter. För oss på Attendo är en god måltid inte bara det som ligger på tallriken. Det handlar om så mycket mer - om rummet och omgivningen där allt från rätt temperatur, färgsättning och möblemang spelar in. Det handlar om mötet i samband med måltiden där möjligheter ska finnas för till exempel social interaktion för de som vill det. Mat och dryck ska också vara aptitlig för ögat och stämningen ska höja lusten att äta hos våra kunder.

Att servera god mat på ett aptitligt sätt i en trevlig miljö är inte svårt för oss – Det är en självklarhet!

Attendo mat

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Caroline Jaeger Verksamhetschef
Gatuadress
Mejerigatan 42
Postnummer
235 31
Postort
Vellinge

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Mejerigatan

Vellinge kommun

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.