Dagliljan

Carl Sebardts Väg 4c, Sköndal Karta

Besök hemsida
Inriktningar
Yngre demens
Kontakta oss på Dagliljan

Om oss

Dagliljans dagliga verksamhet är för dig under 65 år med demenssjukdom. Våra lokaler ligger i det natursköna området på Stora Sköndal med fina grönområden runt knuten. Vi välkomnar deltagare från hela Stockholms län som har biståndsbeslut antingen via SoL eller LSS .


Målet med vår verksamhet är att erbjuda en lugn, trivsam och trygg miljö tillsammans med varandra. Vi månar om gemenskap och sammanhållning men här finns också möjlighet till lugn och ro om det är det du behöver.

 

Höjdpunkter Dagliljan
- Närhet till natur och sjö
- Social samvaro i gemenskap med varandra
- Engagerad och kunnig personal
 

Om Stora Sköndal
Stiftelsen Stora Sköndal är en idéburen och icke vinstutdelande organisation med verksamhet inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Här kan du läsa mer och även se en film om oss.

Antal platser

15

Målgrupp
Personer yngre än 65 med demenssjukdom

Aktiviteter

På Dagliljan får du själv vara med och påverka hur du vill att dagen ska se ut, allt efter dina intressen och din förmåga.

 

Vi äter tillsammans, lyssnar på musik, har goda samtal om aktuella ämnen, promenerar i närområdet och åker ibland även på en utflykt. Under sommarsäsongen finns också närhet till bad vid strand om så önskas.

 

Lokalerna ligger i närheten av Drevviken dit vi tar promenader och tittar på vattnet. Vi åker också gärna iväg på utflykter. Med tillgång till en bil har vi möjlighet att göra utflykter som oftast går till andra grönområden eller vackra utsiktsposter. Vi har alltid möjlighet att dela upp oss i mindre grupper och göra saker utifrån önskemål och dagsform.

 

Dagliljan

 

Egen kontaktperson
Alla deltagare på Dagliljan får en kontaktperson som är den som du planerar din vistelse hos oss tillsammans med. Det är också kontaktpersonen som håller kontakten med dina anhöriga. Vi jobbar personcentrerat och utgår alltid från våra deltagares behov och intressen.

 

Anhöriga är välkomna
Anhöriga är alltid välkomna hit och vi lägger stor vikt vid att stödja anhöriga och samverkar tillsammans så långt ni önskar. Årligen bjuder vi in till mingel där vi kan träffas men önskar du som anhöriga komma på ett studiebesök är du varmt välkommen!

 

Dagliljan

Personal

På Dagliljan möts du av engagerad och kunnig personal med specialkompetens och erfarenhet av målgruppen. Vi värnar om en mindre och personlig dagverksamhet där verksamheten utgår från de enskilda deltagarna och deras olika behov.

 

Kompetensutveckling
All personal deltar regelbundet i Stora Sköndals fortbildningar. Verksamheten är också Stjärnmärkt. Stjärnmärkt är ett bevis för att medarbetarna har fått goda kunskaper om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat, något som har högsta prioritet i Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Mat & Dryck

Vi serverar frukost och lunch i verksamheten samt kaffe/ fika.

Var lagas maten?
Mat tillagas av Dalens restauranger och levereras till Dagliljan varje dag.

Söker du jobb?

Kolla in karriärsajten . Här kan du läsa mer om Stora Sköndal som arbetsgivare och vad vi kan erbjuda dig.

 

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Idéburen verksamhet
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Susanne Jonsson, verksamhetschef
Gatuadress
Carl Sebardts Väg 4c
Postnummer
128 64
Postort
Sköndal

Hitta hit

Vägbeskrivning

Dagliljan

Farsta

Har du frågor?

Har du frågor? Vill du komma på besök? Fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal.

Välkommen att kontakta oss på Dagliljan

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.