Jämtlands Senioruthyrning - Östersund

Jämtlands Senioruthyrning - Östersund

Prästgatan 5, Östersund

Verksam i
Östersund, Krokom och Svenstavik
Besök hemsida
Har du frågor? Kontakta verksamheten

Om oss

Vi på Jämtlands Senioruthyrning hyr ut seniorer som vill fortsätta jobba efter pensionering. Vi vänder oss till företag, offentlig förvaltning och privatpersoner som behöver en extra hand. Vi finns både i Östersund, Krokom och Svenstavik.

Det är mycket yrkeskompetens som inte tas tillvara efter pensioneringen. Därför finns vi för att matcha uppdrag med villiga pensionärer som vill forsätta jobba. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och den personal som vi anställer genomgår en intervju och lämnar referenser vilka vi kontaktar. Allt för att Du som kund ska vara en nöjd kund. All personal som åker ut på uppdrag är försäkrade.

Fördelarna med att anlita en senior är många. Seniorer är en stor outnyttjad resurs i samhället och våra seniorer har lång erfarenhet och kan sitt område väl. De kan bokas timvis när det behövs och ofta med kort varsel. De har sett det mesta och har en lösning på de flesta problem som kan dyka upp. Behöver du hjälp med något, tveka inte att kontakta oss vi har erfarenheten att hjälpa dig!

Vi erbjuder även hemtjänst i Östersund. Här kan du läsa mer om vår hemtjänst  på Seniorval.se.

Tjänster

Samtliga tjänster utförs av personal med god yrkeserfarenhet. Dessutom kan vi rycka ut med kort varsel och kommer alltid när vi lovat att göra det.

Städning
Veckostädning
Övriga hemsysslor
Tvätt och strykning
Trädgårdsservice
Vi gör det mesta i din trädgård som att klippa gräs, beskära buskar, kratta löv och rensa rabatter.

Kompetens

De flesta som vi hyr ut har uppnått pensionsålder. Fördelen med det är att vi kan åta oss mindre uppdrag men ändå så får man en yrkeserfaren hantverkare som har varit med tidigare och kan lösa lite klurigare problem. Det finns en gedigen kompetens inom många olika områden.

Säkerhet

Vårt jobb sker i ditt hem - och det förpliktigar oss att ha fasta säkerhetsrutiner så du känner dig trygg. Alla som arbetar hos oss får skriva under ett avtal om sekretess.

Försäkring
Våra medarbetare är försäkrade genom Fora.

Kvalitet

Vi börjar alltid med att gå igenom med kunden vad som ska göras och signerar avtalet. När jobbet är genomfört får våra kunder en rapport på antal genomförda timmar för att godkänna innan arbetet faktureras.

Vi åtgärdar det som kunden inte är nöjd med, eftersom en nöjd kund är en ambassadör för oss. Om något har felat ska det åtgärdas snabbt och effektivt.

Priser

Priset för hushållsnära tjänster är 415 kr/timme, innan RUT-avdrag.

Priset för en hantverkare är 485 kr/timme, innan ROT-avdrag.

Du får dessutom ROT/RUT-avdrag på dessa priser.

Läs mer om det på vår hemsida.

Kontakt

Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Harriet Andrée
Gatuadress
Prästgatan 5
Postnummer
831 50
Postort
Östersund
Vill du bli kund hos oss?

Ring oss så berättar vi mer!

Har du frågor?

Kontakta oss på Jämtlands Senioruthyrning enkelt via formuläret nedan. Lämna gärna både e-postadress och telefonnummer så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.