Trumslagarbacken

August Palmsväg 12 , Västerås Karta

Typ av plats

Omvårdnad

Om oss

Cirka 3 km från Västerås centrum ligger äldreboendet Trumslagarbacken. Boendet ligger i slutet av en rullstensås omgivet av en grönskande naturtomt. I närområdet finns bostadsområde med såväl flerfamiljshus som äldre villor. Ett par hundra meter bort ligger Pettersbergs centrum med mataffär med postservice och apoteksombud. I centrum finns även frisör. Nedanför boendet finns gång- och cykelväg längs med Svartån. Här finns även gång- och cykelväg till Vallby friluftsmuseum och vackra Djäkneberget.

Kock på plats
På Trumslagarbacken har vi en kock som lagar all mat som serveras på boendet. Maten är anpassad för målgruppen äldre och specialkost och konsistensanpassad kost erbjuds de äldre som har behov av detta.För att maten som tillagas ska stämma överens med de boendes behov har kocken regelbundet möte med boendets chef liksom med enheternas kostombud.

Organisation

Vardaga

Organisationsform

Företag

Driftsform

Entreprenad

Boendet

Trumslagarbacken har en terrass i markplan med fina uteplatser. Den fina uteplatsen används för måltider, fika och inte minst till aktiviteter såsom odling i odlingslådor. På övre plan finns rymliga balkonger. Boendet har smakfullt möblerade vardagsrum som ger en hemtrevlig känsla.

Trumslagarbacken har 36 lägenheter fördelade på tre plan med 12 lägenheter på respektive plan. Lägenheterna består av ett rum (35-39 kvm) med kokvrå, WC och dusch. Till samtliga lägenheter finns tillhörande vindsförråd.

Hos oss möblerar den enskilde själv sin lägenhet för att skapa hemkänsla. Lägenheten är försedd med säng.

Avstånd till utbud i närområdet

- Lokal shopping: 1500 meter
- Kafé: 1000 meter
- Busshållplats: 300 meter
- Centrum: 1500 meter
- Restaurang: 1500 meter
- Promenadstråk: 0 meter
- Uttagsautomat: 500 meter
- Bibliotek: 1500 meter
- Tåg: 2500 meter
- Parkering: 0 meter
- Simhall: 2000 meter
- Övrigt: nära Vallby fritidsmuseum

 

 

Verksamhetens storlek (antal lägenheter)

36

Avdelningar

3

Mat & Dryck

På Trumslagarbacken har vi en kock som lagar all mat som serveras på boendet. Maten är anpassad för målgruppen äldre och specialkost och konsistensanpassad kost erbjuds de äldre som har behov av detta.

För att maten som tillagas stämmer överens med de boendes behov har kocken regelbundet möte med boendets chef liksom med enheternas måltidscoach.

Personal

I verksamheten finns en verksamhetschef, två sjuksköterskor, en fysioterapeut, en arbetsterapeut, tre verksamhetskoordinatorer och en kock. Läkare kommer till boendet en dag varannan vecka. Det finns kvalitetscoach, måltidscoach och aktivitetscoach. Sammanlagt arbetar 43 tillsvidareanställda på Trumslagarbacken.

Språk

Svenska

Kollektivavtal information

Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Vårdföretagarna och fackförbunden Vision och Kommunal.

Kvalitet

Kvalitet skapas i mötet med varje individ. Därför är Vardagas ledningssystem för kvalitet, Qualimax, byggt för att ständigt förbättra kvaliteten utifrån de boendes perspektiv, önskningar och behov. Vårt mål är att uppfattas som ett kvalitetsföretag av boende, närstående, uppdragsgivare och medarbetare. För att ge våra medarbetare stöd i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet krävs fungerande struktur och rutiner — det ger trygghet i mötet med de boende och närstående. Vi sätter tydliga kvalitetsmål och leder, styr och följer upp kvaliteten i företaget kontinuerligt med månatliga avstämningar med samtliga chefer.

Kvalitetsregister

Kontakt

Organisation

Vardaga

Hemsida

Besök hemsida

Telefonnummer

073 514 67 10

Kontaktperson

Susanne Hjelm, verksamhetschef

Gatuadress

August Palmsväg 12

Postnummer

724 64

Postort

Västerås

Vill du bo här?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bo här. För att få en plats brukar det även behövas ett biståndsbeslut från kommunen.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Söker du jobb?


Har du frågor? Kontakta verksamheten

Har du frågor? Vill du komma på besök? Kontakta verksamheten enkelt via formuläret nedan eller slå den en signal.

Skicka ett meddelande

Du måste fylla i ett namn.

Du måste fylla i en e-post eller ett telefonnummer.

= Obligatoriskt fält

Villkor för användning av kontaktformulär

Ring

073 514 67 10

Translate

Tyck till