Adeocare - Kungsholmen

Inedalsgatan 7 , Stockholm

Verksam i
Kungsholmen
Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Boka samtal med oss

Om oss

AdeoCare Kungsholmen erbjuder en individanpassad hemtjänst med flexibel service av absolut högsta kvalitet.

Vår personal är specialutbildad inom demens- och andra kognitiva sjukdomar. Vi hjälper självklart även dig som enbart behöver vanlig hemtjänst. Vi är flexibla och gör vad vi kan för att bemöta våra kunders önskemål.

Vår grundare, Hilde Knapasjö, är en av de första diplomerade Silviasystrarna och har över 30 års erfarenhet av att leda personalgrupper inom vård- och omsorg.


Genom oss på AdeoCare kan du också köpa tilläggstjänster där du själv väljer vad du vill ha hjälp med. Det kan exempelvis röra sig om extra städhjälp, sällskap eller andra insatser som inte ingår i ditt beslut om hemtjänst från biståndshandläggaren. 

Organisation
Verksamhetens storlek (antal kunder)
Cirka 110-120 kunder på Kungsholmen
Inriktning

Tjänster

Hemtjänst
Adeocare erbjuder dig alla de hemtjänstinsatser du beviljats i ditt beslut från kommunen. Exempel på tjänster är städning, tvättning, matlagning, stöd vid måltider, inköp av dagligvaror, omvårdnad kväll/natt och utryckning på trygghetslarm. Hemtjänsten planeras och utförs utifrån dina önskemål och behov, så långt det är möjligt.Vi har inga underleverantörer utan utför själva alla insatser och besvarar trygghetslarm dygnets alla timmar.

Vårt kontor är beläget i fina lokaler på Inedalsgatan i hjärtat av Kungsholmen.

Vi har specialkunskaper i att möta männsikor med demens och andra kognitiva sjukdomar. Vi har ett väl fungerande samarbete med hemsjukvården och distriktsjuksköterska. Vid behov samarbetar vi även med sjukgymnast och arbetsterapeut.

Tilläggstjänster
Genom AdeoCare kan du också köpa tilläggstjänster där du själv väljer vad du vill ha hjälp med. Det kan exempelvis röra sig om extra städhjälp, sällskap eller andra insatser som inte ingår i ditt beslut om hemtjänst från biståndshandläggaren. Vi kan också erbjuda privat vård i hemmet.

Rådgivning
AdeoCare erbjuder stöd och rådgivning vid ansökan om insatser enligt SoL eller LSS. Du kan till exempel få stöd och råd inför kontakt med biståndshandläggare på kommunen eller vid eventuell överklagan av ett beslut.

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Bemötande i centrum
AdeoCare verkar efter en filosofi som bygger på små, lokala arbetsgrupper där vi anpassar vårt stöd efter dina unika behov och situation. En betydande del i Silviasystermetodiken, som vi använder oss av, handlar om att erbjuda individanpassat stöd där det behövs men också att stärka individen och arbeta för ett bibehållande av de förmågor som finns kvar.

På AdeoCare har vi bred kunskap när det kommer till att ta hand om personer med minnesproblematik. Vi arbetar fokuserat med bemötande och med att bygga upp förtroende för våra kunder.

Anhöriga
Kontakten med anhöriga är en viktig del för oss. Anhöriga är alltid välkomna att ta kontakt med oss och vi ser gärna att anhöriga är med när vi tillsammans utformar omsorgen.

Kontinuitet

För oss på AdeoCare är det viktigt att du känner dig trygg med vem som besöker dig i hemmet. Vi arbetar i små arbetsgrupper och har personal med god lokalkännedom.

Ambitionen är att det alltid ska vara samma personer som kommer och hjälper just dig. Ett led i arbetet med kontinuiteten är att våra undersköterskor arbetar dagtid, måndag till fredag så att det är samma personal som utför samtliga besök hos dig på vardagarna. Även på kvällar och helger har vi fast anställda undersköterskor som bidrar till kontinuiteten. På så sätt skapas en närmare relation mellan dig och den personal som du har kontakt med.

Genom vårt effektiva insats- och planeringssystem följer vi upp kontinuiteten både dagligen och veckovis för att hela tiden se till att våra kunder träffar så få personer som möjligt.

Kontaktperson

När du blir kund hos oss utser vi tillsammans med dig din kontaktman. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm med din kontaktman och vi försöker alltid att matcha denne efter dina önskemål. Tillsammans upprättar ni en genomförandeplan och bestämmer hur din hemtjänst ska utföras. Kontaktmannen är den som håller kontakt med distriktssköterska och hjälper till att ordna med hjälpmedel vid behov.

Genomförandeplan

Vi skriver en genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska kunna få din hemtjänst utförd på dina villkor och efter dina behov.

Personal

Personalen på AdeoCare Kungsholmen är utbildade undersköterskor och har lång erfarenhet från omsorgsarbete. Självklart kan alla svenska i tal och skrift.

Gruppen leds av en enhetschef och biträdande enhetschef. På vårt huvudkontor arbetar en verksamhetschef, en kvalitetssamordnare, personalansvarig, ekonomiansvarig samt vd.

Språk
Svenska
Kollektivavtal
Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna

Mat

Måltider ska vara höjdpunkter på dagen och vi på AdeoCare lägger stor vikt vid detta. Vi erbjuder leverans av matlådor hem till dig eller lagar mat i ditt hem om du så önskar. Vi vet att det har stor betydelse hur maten serveras och månar om att lägga upp den fint och piffa upp måltiden med grönsaker.

Leverantör
Tunet

Kvalitet

Vi satsar stort på att kunna säkerställa att vår service och omvårdnad håller den högsta kvaliteten. Till vår hjälp har vi vårt egna modern kvalitets- och ledningssystem som underlättar för kommunikation, planering och utförande. Satsningen har gjort att vi placerar oss i topp på Socialstyrelsens kommun- och enhetsundersökning över de bästa hemtjänstenheterna.

Vi arbetar aktivt med våra värdegrunder; respekt, stolthet, personcentrerat och samverkan.

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Annica Eriksson, enhetschef
Gatuadress
Inedalsgatan 7
Postnummer
112 33
Postort
Stockholm
Vill du bli kund hos oss?

Ring eller skicka e-post om du är intresserad av att bli kund hos AdeoCare. Välkommen!

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Boka ett samtal via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Vill du söka jobb hos AdeoCare? Då ska du besöka Go Care. Där kan du läsa mer om dem som arbetsgivare, hitta lediga jobb och göra en spontanansökan.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.