Attendo Hemtjänst Linköping

Attendo Hemtjänst Linköping

Tröskaregatan 9, Linköping

Verksam i
Sydväst: Skäggetorp, Lambohov, Vikingstad, Nykil och Ulrika
Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster
Hemsjukvård
Besök hemsida
Kontakta verksamheten

Om oss

Attendo Hemtjänst Linköping har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig som bor i område Sydväst i Linköping. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag.

Attendo är Nordens största omsorgsföretag. Med 35 års erfarenhet av omsorgsverksamhet vet vi vad som krävs för att du ska bli nöjd.  

Organisation
Organisationsform
Företag

Tjänster

Hemtjänst, hemsjukvård och hemrehabilitering
Vi utför hemtjänstinsatser i område Sydväst på uppdrag av Linköpings kommun. Bor du här så är det vi som hjälper dig med praktiska uppgifter, personlig omvårdnad, hemsjukvård och hemrehabilitering utifrån den hjälp kommunen beviljat. 

Tilläggstjänster
För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda tilläggstjänster. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp. Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Attendo tjänster

Typ av insats
Avlösning
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster
Hemsjukvård

Arbetssätt

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad.

Kontinuitet
Vi strävar efter att minimera antalet personer som utför insatserna hos dig. På det sättet lär vi också känna dig och dina behov ännu bättre.

Fast omsorgskontakt
För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Din fasta omsorgskontakt lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål. Din fasta omsorgskontakt är också den medarbetare från oss som du mest kommer få besök av. 

Genomförandeplan
Dina önskemål på hur dina insatser ska utföras dokumenteras i en genomförandeplan som regelbundet följs upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Personal

Hos oss arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra kompetenta medarbetare  alltid bär ID-bricka, är hjälpsamma, har engagemang och ger alltid det ”lilla extra” i mötet med dig.

Attendo personal

Språk
Arabiska
Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknad via Vårdföretagarna

Mat

Genom Attendo Hemtjänst Linköping kan du få en matlåda levererat hem till dig. Vi har näringsrik och varierad mat på menyn. Ta gärna kontakt för mer information och månadsmeny.

Kvalitet

För att säkerställa att vi på Attendo ger vård och omsorg av god kvalitet har vi utvecklat ett verktyg för att mäta kvaliteten i våra verksamheter. Vi kallar det för kvalitetstermometern. Läs gärna mer om Attendos kvalitetsarbete här.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Kontaktperson
Skäggetorp, Vikingsta
Danielle Gombas 073-327 17 01

Nykil
Britt-Louise Malmlöv 076-525 50 85
Gatuadress
Tröskaregatan 9
Postnummer
583 33
Postort
Linköping
Vill du bli kund hos oss?

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor. För att få vår hjälp behöver du ta kontakt med Linköpings kommun och få ett biståndsbeslut från dem. Vi utför hemtjänstinsatser i område Sydväst på uppdrag av kommunen. 

Har du frågor?

Hör gärna av dig med frågor via telefon eller formuläret nedan. 

Kontakta verksamheten

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.