Förfina sökning

Close

Sök efter

Hemtjänst

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Antal träffar: 40

Sponsrade

Attendo Hemtjänst

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Västerås

Västerås

Vi på Attendo hemtjänst Västerås är engagerade och erfarna medarbetare som hjälper dig med allt från personlig omsorg till service i hemmet dygnet runt. Attendo Hemtjänst i Västerås har utsetts till Attendo Äldreomsorgs bästa enheten 2018.

Attendo Hemtjänst Skärholmen

Stockholm

För oss på Attendo Hemtjänst Skärholmen är det viktigt att du som kund känner trygghet, samt att våra insatser håller hög kvalitet. Dina önskemål står i centrum och präglar vårt arbete. Välkommen till oss!

Attendo Hemtjänst Umeå

Umeå

Vi på Attendo Hemtjänst Umeå utgår alltid från dina behov och förutsättningar. Vår långa erfarenhet skapar trygghet för dig.

Attendo Hemtjänst Norrmalm

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Norrmalm. Vår vision är att stärka individen och målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Täby

Täby

Attendo Hemtjänst Täby har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Attendo Hemtjänst Farsta

Stockholm

För oss på Attendo Hemtjänst Farsta är det viktigt att du som kund känner trygghet, samt att våra insatser håller hög kvalitet. Dina önskemål står i centrum och präglar vårt arbete. Välkommen till oss!

Attendo Hemtjänst Östermalm

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Östermalm. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service och bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Karlstad

Karlstad

Attendo Hemtjänst Karlstad utför hemtjänst och hushållsnära tjänster. Vi har som ledstjärna att du ska få en omsorg utifrån vilka önskemål och behov du har.

Attendo Hemtjänst Kungsholmen

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Kungsholmen. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Uppsala

Uppsala

För oss på Attendo Hemtjänst Uppsala står dina behov och önskemål i fokus och vi gör vårt yttersta för att utforma din hemtjänst så som du vill ha den.

Attendo Hemtjänst Södertälje

Södertälje

Välkommen till oss på Attendo Hemtjänst Södertälje. Vårt arbete i hemtjänsten syftar till att stötta dig i din vardag utifrån dina önskemål. Välkommen att läsa mer om oss!

Attendo Hemtjänst Bromma

Stockholm

Välkommen till oss på Attendo Hemtjänst Bromma. För oss är det självklart att du ska ha inflytande och möjlighet att planera din hjälp tillsammans med oss.

Attendo Hemtjänst Säffle

Säffle

Välkommen till Attendo Hemtjänst Säffle! Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet samt ha en värdefull och innehållsrik vardag.

Attendo Hemtjänst Östersund

Östersund

Välkommen till Attendo Hemtjänst Östersund. Vi bedriver hemtjänst, hushållsnära tjänster och har Möteplatser med olika aktiviteter dit alla är välkomna. Vi finns till för dig!

Attendo Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen

Stockholm

För oss på Attendo Hemtjänst Hägersten -Liljeholmen är det viktigt att du som kund känner trygghet, samt att våra insatser håller hög kvalitet. Dina önskemål står i centrum och präglar vårt arbete. Välkommen till oss!

Attendo Hemtjänst Enköping

Enköping

Välkommen till Attendo Hemtjänst Enköping! Vårt mål är att du ska få hjälp och insatser efter just dina behov och vi arbetar varje dag för att våra kunder ska få en bra omvårdnad.

Attendo Hemtjänst Solna

Solna

Välkommen till Attendo Hemtjänst Solna. För oss på Attendo Hemtjänst Solna är det viktigt med hög kvalitet på vården och omsorgen, samt ett trevligt och respektfullt bemötande.

Attendo Hemtjänst Spånga-Tensta

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Spånga-Tensta. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemvård Helsingborg

Helsingborg

Välkommen till Attendo Hemvård i Helsingborg! Tillsammans med dig planerar vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig utifrån dina önskemål. Vi utför sedan insatserna med stort engagemang, hög kompetens och ett gott bemötande.

Attendo Hemtjänst Älvsjö

Stockholm

Hos oss på Attendo Hemtjänst Älvsjö är målet att underlätta och stötta dig i din vardag. Vi erbjuder dig omsorg, service och trygghetslarm dygnet runt och vi har medarbetare med speciell demensutbildning. Välkommen att läsa mer om oss!

Attendo Hemtjänst Ulricehamn

Ulricehamn

Attendo Hemtjänst Ulricehamn har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Attendo Hemtjänst Linköping

Linköping

Vårt arbete i hemtjänsten syftar till att stötta dig i vardagen utifrån dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hemtjänst och service.

Attendo Hemtjänst Södermalm

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Södermalm. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Skarpnäck

Stockholm

För oss på Attendo Hemtjänst Skarpnäck är det viktigt att du som kund känner trygghet, samt att våra insatser håller hög kvalitet. Dina önskemål står i centrum och präglar vårt arbete. Välkommen till oss!

Attendo Hemtjänst Hässelby-Vällingby

Stockholm

Välkommen till Attendo Hemtjänst Hässelby-Vällingby. Vår vision är att stärka individen. Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg, få god service, bli bemött med respekt och värme.

Attendo Hemtjänst Norrtälje

Norrtälje

Välkommen till Attendo Kundval Norrtälje. Vi finns i Zon1,3 och 4* och har kontor i bland annat Norrtälje, Älmsta och Hallstavik.

Attendo Hemtjänst Enskede-Årsta-Vantör

Stockholm

För oss på Attendo Hemtjänst Enskede-Årsta-Vantör är det viktigt att du som kund känner trygghet, samt att våra insatser håller hög kvalitet. Dina önskemål står i centrum och präglar vårt arbete. Välkommen till oss!

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst

Stockholm

Vi är stadsdelens kommunala hemtjänstalternativ. Då vi är uppdelad i sex mindre områden finns vi alltid nära dig. Vi har en grupp med specialkompetens inom demens som är Silviahemscertifierad.

Rinkeby-Kista hemtjänst

Stockholm

Välkommen till Rinkeby-Kista hemtjänst, din trygghet är vårt mål!

Translate

Tyck till