Lindalens Omsorg - Nacka

Ryssviksvägen 2A, Nacka

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster
Besök hemsida
Kontakta verksamheten inför ditt hemtjänstval

Om oss

Välkommen till Lindalens Omsorg. Vi erbjuder allt från omvårdnad, städning och matlagning till social samvaro och ledsagning.

När du väljer oss för din hemtjänst inleder vi med ett personligt hembesök för att gå igenom dina specifika önskemål och behov. Tillsammans med dig skapar vi en genomförandeplan för hur arbetet hos dig ska utföras, så att omsorgen blir på det sätt du önskar. Vi arbetar med kontaktmannaskap, vilket innebär att du får en personligt utsedd kontaktperson som ser till dina önskemål och behov. Vi erbjuder hemtjänst för dig som är boende i Nacka kommun.

Organisation

Tjänster

Hemtjänst
Det är dina behov och vanor som styr hur din hemtjänst utformas. Utifrån ditt biståndsbeslut planerar vi din omsorg tillsammans med dig och lägger upp en individuell plan för hur din hjälp ska utföras.
Exempel på servicetjänster är: inköp, städning, klädvård, ledsagning och avlösning. Exempel på omvårdnadstjänster är: personlig hygien, förflyttningar, social samvaro, promenader och matlagning.

Tilläggstjänster
Vi erbjuder hushållsnära tjänster med rutavdrag, till dig som vill komplettera din hemtjänst och för dig som själva vill bestämma över innehållet i tjänsterna.
 

Typ av insats
Omvårdnad
Service
Ledsagning
Tilläggstjänster

Arbetssätt

Som kund hos oss kan du alltid lita på att:
- vi ringer om vi är sena
- vi har den kunskap som behövs för att utföra din hemtjänst
- vi har en säker nyckelhantering
- all personal har tystnadsplikt
- vi bär Lindalens profilkläder och tjänstelegitimation
- du alltid kan nå oss mellan klockan 07.00 till 22.00 alla dagar

Kontinuitet

Vi är måna om att erbjuda våra kunder hög kontinuitet. Vi försöker i möjligaste mån begränsa antalet personer som besöker dig.

Kontaktperson

Hos oss har du en kontaktperson och en arbetsledare som ansvarar för att din hemtjänst är anpassad efter dina behov och önskemål. Vi är måna om att relationen mellan dig och din kontaktperson fungerar bra och att ni trivs med varandra.

Genomförandeplan

Din hemtjänst inleds med ett hembesök av en våra arbetsledare som bland annat informerar om oss. Tillsammans skriver vi en genomförandeplan som bygger på ditt biståndsbeslut. I genomförandeplanen kommer vi även överens om på vilket sätt du vill ha din hemtjänst utförd.

Personal

Personalen är vår största tillgång och vi är måna om att alla trivs, känner glädje och delaktighet på arbetsplatsen. De flesta av vår personal har lång erfarenhet inom vården och har specialinriktningar såsom demensvård.

All personal arbetar utifrån vår värdegrund som är:
Värme – vi är trevliga, serviceinriktade och empatiska
Flexibilitet – vi anpassar oss efter vad som är viktigt för dig just idag
Närvaro – vi är uppmärksamma på dina behov och utför de tjänster du behöver hjälp med just för dagen. Vi tar oss alltid tid för att göra det lilla extra för att du ska få en behagligare vardag. 

Språk
Arabiska
Kollektivavtal

Ja, personalen omfattas av ett kollektivavtal

Mat

Vi kan hjälpa dig att laga frukost, lunch och middag. All personal har tillgång till ”Lilla kokboken” som innehåller flera recept på näringsrik och enkel mat. Du har också möjlighet att beställa matlådor genom oss.

Kvalitet

För oss är det viktigt att du som kund har det bra, därför har vi en väl utvecklad rutin för hantering av klagomål, synpunkter och avvikelser. Så fort vi får in ett eventuellt klagomål ringer vi upp dig eller besöker dig för att höra efter vad det du är mindre nöjd med. Efter detta sätter vi in snabba åtgärder för att rätta till felet. Vi har regelbundna möten där vi går igenom eventuella klagomål och synpunkter för att hitta lösningar och säkerställa att det inte händer igen.

Lindalens arbetar med ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete enligt SOSFS 2011:9.

Kvalitetsutvärderingar

Kontakt

Organisation
Organisationsform
Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Georgios Antonopoulos, verksamhetsansvarig
Gatuadress
Ryssviksvägen 2A
Postnummer
131 36
Postort
Nacka
Vill du bli kund hos oss?

För att anlita oss som din hemtjänstutförare behöver du ett biståndsbeslut från kommunen. Om du inte har det kan du kontakta oss så guidar vi dig genom processen. Du når oss alltid från kl 07.00 på morgonen till kl. 22.00 på kvällen, årets alla dagar.

Har du frågor?

För att göra ett bra val av hemtjänst behöver du prata med verksamheten. Kontakta dem via formuläret nedan eller slå dem en signal direkt.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.