Förfina sökning

Close

Sök efter

Hemtjänst

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Antal träffar: 1039

Sponsrade

Hemmesta/Djurö hemtjänst Värmdö kommun

Värmdö

Den kommunala hemtjänsten i Värmdö kommun har längst erfarenhet av att bedriva hemtjänst i kommunen och vi har därför skaffat oss mycket erfarenhet och kunskap.

Hemtjänst Anne Stalin AB

Danderyd

Vi ger en hållbar och trygg hemtjänst. Vi svarar snabbt upp mot våra kunders önskemål och finns alltid tillgängliga för dem.

Hemtjänst Ditt Liv

Sundsvall

Vi vill hjälpa dig till ett bättre liv och stötta dig att kunna fortsätta att utföra så mycket du själv vill. Vår personal värnar om dig och brinner för sitt arbete.

Hemtjänst Norrmalm

Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till boende på Norrmalm. Hos oss jobbar en hög andel undersköterskor och vi har ett eget demensteam.

Hemtjänst och Omsorg i Stockholm HOMe`S AB

Stockholm

Välkommen till ett mindre och personligare företag, som arbetar lokalt i Stockholm med målet att ge våra kunder vård och omsorg utifrån behov och önskemål. Välj oss för en flexibel hemtjänst, som ser möjligheter istället för hinder.

Humaniora Kommunal Hemtjänst

Solna

Vi är den kommunala hemtjänstutföraren som verkat i Solna sedan 70-talet. Humaniora hemtjänst är det trygga valet som arbetar för att ge dig god kvalitet i omvårdnad och service. Vi är inte vinstdrivande.

Hägersten-Liljeholmens hemtjänst

Stockholm

Vi är stadsdelens kommunala hemtjänstalternativ. Då vi är uppdelad i sex mindre områden finns vi alltid nära dig. Vi har en grupp med specialkompetens inom demens som är Silviahemscertifierad.

Hässelby kommunala hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av hemtjänst. Vi har ett nära samarbete med andra kommunala verksamheter i stadsdelen som både du och vi har nytta av.

Inspirera Hemtjänst

Söderköping

Inspirera Hemtjänst är ett lokalt familjärt företag med personlig anknytning till Söderköping och kommunen.

Invita Omvårdnad AB

Nyköping

För oss på Invita är det en självklarhet att bidra till våra kunders livskvalitet. Det kan exempelvis vara allt från att vi erbjuder våra kunder hemlagad mat i det egna köket, att vi erbjuder följe till konserten eller att vi erbjuder en extra promenad vid fint väder.

Invita Omvårdnad AB

Strängnäs

För oss på Invita är det en självklarhet att bidra till våra kunders livskvalitet. Det kan exempelvis vara allt från att vi erbjuder våra kunder hemlagad mat i det egna köket, att vi erbjuder följe till konserten eller att vi erbjuder en extra promenad vid fint väder.

Josephinahemmets Hemtjänst

Stockholm

Vi utgår ifrån det katolska seniorboendet i Blackeberg och erbjuder service- och omvårdnadstjänster för kunder i den egna fastigheten och dess närområde.

Jämtlands Senioruthyrning

Östersund

Hos oss jobbar seniorer som har slutat sin yrkesbana men vill göra nytta på ett eller annat sätt. Vi står för stabilitet och trygghet.

Knivsta kommuns hemtjänst

Knivsta

Välkommen till hemtjänsten i Knivsta kommun. Här jobbar erfaren personal med god lokalkännedom, som vet hur det funkar i kommunen och som har en personlig relation till kunderna. Det tror vi skapar förutsättningar för en trygg och kompetent hemtjänst.

Leksands kommunala hemtjänst

Leksand

Vi på Leksand kommunala hemtjänst prioriterar tid ute bland våra kunder. Med konceptet en hållbar hemtjänst har vi ökat kontinuiteten och våra kunder upplever en ökad trygghet.

Lidingö Stads Hemtjänst

Lidingö

Hemtjänsten i Lidingö Stad har en lång och gedigen erfarenhet. Välj oss och bli riktigt nöjd - vi står för kvalité, tradition och omtanke. Vi är Sveriges första kommunala Silviahemcertifierade hemtjänst.

Lindalens Omsorg

Tyresö

Vi på Lindalens Omsorg är det lokala, trygga och självklara valet som finns nära dig här i Tyresö. Vår värdegrund är värme, närvaro, flexibilitet och vi sätter dig i fokus.

MJK Trading

Sundsvall

MJK är ett familjeföretag som vill ge dig den trygghet som ett litet familjeföretag kan ge, med fokus på dig och dina behov.

Mitt Liv Omsorgsspecialisten AB

Nordanstig

Ingen känner sina behöv bättre än du! Hos oss är kunden i centrum - och din hemtjänst är ett för dig personligt utformat stöd. Vi ger dig kvalitet genom bl. a delaktighet och kontinuitet.

Mora kommunala hemtjänst

Mora

Vi är den kommunala hemtjänsten i Mora kommun. För att vara nära våra brukare är vi uppdelade inom mindre geografiska områden.

Noga Omsorg AB

Tyresö

Vårt ledord "kontinuitet" är viktigt för oss och skapar en trygghet både för dig som kund och vår personal.

Norbergs Omsorg & Service

Nynäshamn

Hos Norbergs Omsorg & Service är ledorden kontinuitet, kvalitet och ett respektfullt bemötande. Vi är stolta över att erbjuda en trygg hemtjänst till äldre och funktionshindrade med en särskild kompetens inom demenssjukdomar.

Nordisk Hemservice AB

Stockholm

Nordisk hemservice erbjuder dig en individuellt anpassad hemtjänst efter dina behov.Vi har även ett specialiserat demensteam med utbildning och certifiering från Stiftelsen Silviahemmet.

Nordisk Hemservice AB

Danderyd

Nordisk hemservice erbjuder dig en individuellt anpassad hemtjänst efter dina behov.Vi har även ett specialiserat demensteam med utbildning och certifiering från Stiftelsen Silviahemmet.

Nova Omsorg AB

Stockholm

Vår vision är att vara branschens bästa arbets- och omsorgsgivare. Våra medarbetare är fast anställda vilket skapar trivsel, kontinuitet och trygghet för dem och för våra kunder. Prova oss och upplev skillnaden. Vi specialiserar en del av verksamheten för personer med demenssjukdom.

Läs mer om Nova Omsorg AB

Personstöd Mälardalen AB

Västerås

Personstöd Mälardalen är ett familjeföretag som värnar om våra kunder och medarbetare. Vi finns för dig som på grund av ålder, sjukdom eller funktionshinder behöver hjälp eller stöd för att bo hemma.

Petras Hemtjänst AB

Stockholm

Hos oss på Petras hemtjänst är kunderna viktiga och vi har alltid tid för dem. Även om vi är en stor hemtjänst upplev vi som ett personligt företag då vi har flera lokalkontor och personalen jobbar inom mindre geografiska områden.

PlusVita

Haninge

Vi bemöter äldre personer – och deras närstående – med omtanke och respekt oavsett ålder, kön, klass, hälsostatus, religiös tillhörighet, sexuell läggning samt nationell eller kulturell bakgrund.

Pressateljén städ och tvätt

Östersund

Vår styrka ligger i att vi alltid är, tillgängliga, lyhörda och erbjuder god kontinuitet. Så långt det är möjligt strävar vi efter att det är samma personal som besöker dig.

QviMo Trygga Hem

Norrköping

Vi är det lilla men kompetenta omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat och med dina unika behov i centrum.

RO Omsorg Äldreomsorg

Österåker

Vi på RO Omsorg Äldreomsorg vill att ditt liv och din vardag hemma ska vara precis som du vill att den ska vara, även om du behöver hjälp.

Rana Vård och Omsorg

Strängnäs

För oss är det viktigt att lära känna dig som kund, din personlighet och dina intressen. Vi är flexibla och lyssnar på dig om hur du vill ha din hemtjänst när vi kommer på besök.

Regal Vård & Omsorg AB

Stockholm

Regal Vård & Omsorg är ett lokalt företag med personlig anknytning till de stadsdelar vi arbetar inom. Vi fokuserar på skräddarsydd och individanpassad omsorg för dig.

Rinkeby-Kista hemtjänst

Stockholm

Välkommen till Rinkeby-Kista hemtjänst, din trygghet är vårt mål!

Skultuna Hemtjänst

Västerås

Vi är det kommunala hemtjänstalternativet för dig som bor i Skultuna. För oss är det viktigt med nöjda kunder, att vårt arbete håller hög kvalitet och att du blir bemött på bästa möjliga sätt.

Skärholmens hemtjänst

Stockholm

Välkommen till Skärholmens hemtjänst, ditt kommunala alternativ i Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg! Vi är stolta över vår långa tradition av att erbjuda hemtjänst åt alla som bor i vår fina stadsdel.

Stenungsunds kommunala hemjänst

Stenungsund

Inom Stenungsunds kommunala hemtjänst arbetar vi efter visionen ”Alltid bästa möjliga möte”. Vår strävan är att alla vi möter ska känna sig sedda och respekterade.

Stureby kommunala Hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Stureby, Enskedefältet och Östberga. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Sundbybergs Stads Hemtjänst

Sundbyberg

Sundbyberg stads hemtjänst i egen regi erbjuder våra kunder omvårdnad- och serviceinsatser av hög kvalité!

Sundsvalls Kommunala Hemtjänst

Sundsvall

Sundsvalls hemtjänst erbjuder kommunal hemtjänst när den är som bäst. Vår verksamhet kännetecknas av kontinuitet, lyhördhet och ett bra bemötande som bidrar till att du kan leva ett gott liv.

Trygga Hjälpen

Hudiksvall

Vi jobbar i mindre arbetsteam och kan därför erbjuda våra kunder en hög kontinuitet. Vi arbetar för att sprida trygghet, värme och glädje.

Vallentuna Kommuns Hemtjänst

Vallentuna

Vi är det kommunala alternativet i Vallentuna med en lång tradition och erfarenhet av att ge hemtjänst till Vallentunaborna. Vi verkar i hela kommunen och finns till hands dygnet runt alla dagar på året.

Vantörs kommunala hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Vantör. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Vardaga Hemtjänst Enköping

Enköping

Vardaga Hemtjänst i Enköping erbjuder service, omsorg och trygghet för att du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vardaga Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen

Stockholm

Vi på Vardaga har lång erfarenhet av hemtjänst i Stockholm. Nu förenklar vi vardagen för dig som bor i Hägersten/Liljeholmen. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Vardaga Hemtjänst Kungsholmen

Stockholm

Det hemtjänstteam som bedriver vård och omsorg i Vardagas Hemtjänst Kungsholmen har stor erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. De har uppnått höga resultat i Socialstyrelsens kvalitetsundersökningar.

Vardaga Hemtjänst Linköping

Linköping

Vi visar vägen till ett enklare liv och vår önskan är att göra vardagen lite lättare och mer innehållsrik för dig som behöver hemtjänst.

Vardaga Hemtjänst Mantorp

Mjölby

Vardagas hemtjänst Mantorp har lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder service, omsorg och trygghet för att Du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vardaga Hemtjänst Norrköping

Norrköping

Nu finns Vardagas Hemtjänst Norrköping som val för dig som behöver hjälp med att underlätta livet i det egna hemmet.

Translate

Tyck till