Förfina sökning

Close

Sök efter

Hemtjänst

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Antal träffar: 1039

Sponsrade

Vardaga Hemtjänst Norrmalm

Stockholm

Vardagas Hemtjänst Norrmalm erbjuder hemtjänst i alla dess former. Vi brukar säga att "Vi kommer med hjärta hem till dig". Med det menar vi att vi vill göra det vi gör för dig som kund – med respekt och värme.

Vardaga Hemtjänst Södermalm

Stockholm

Vi på Vardaga Hemtjänst Södermalm sätter stor vikt vid ett gott bemötande. Våra medarbetare har ett personligt engagemang och möter dig med omtanke och vänlighet.

Vardaga Hemtjänst Vantör

Stockholm

Vi på Vardagas Hemtjänst Vantör vill ge dig en hjälpande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

Vardaga Hemtjänst Östermalm

Stockholm

Vardaga Hemtjänst Östermalm fick höga betyg i stadens senaste kundenkät. Välkommen till oss så hjälper vi dig med allt ifrån hushållsnära tjänster till personlig omvårdad.

Vardaga Saltsjöbaden hemtjänst

Nacka

På Vardagas hemtjänst i Igelboda, Saltsjöbaden, Nacka arbetar vi för att skapa en trygg och bra hemtjänstverksamhet för dig som kund. Vi vill ge dig en hjälpande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

Vaxholms stads hemtjänst

Vaxholm

Vaxholms stad hemtjänst är en kommunal hemtjänst med lång erfarenhet, stark lokal förankring och kännedom.

Vällingby kommunala Hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av hemtjänst. Vi har ett nära samarbete med andra kommunala verksamheter i stadsdelen som både du och vi har nytta av.

Västerås Stad Vård och Omsorg

Västerås

Västerås är vår hemstad och här har vi arbetat med hemtjänst i över 40 år, så du kan känna dig extra trygg när du väljer oss. Vi hittar överallt i staden, vi känner dina kvarter och vi vet vad som hänt i staden sedan lång tid tillbaka. Klicka gärna på länken och läs mer om oss!

Vårdstyrkans hemtjänst

Sollentuna

Den 11 mars utökar vi vår hemtjänst så vi även är valbara för Sollentunabor boende i Norrviken, Rotebro och Viby. Vi hjälper dig att bo kvar hemma med hjälp. Via oss kan du beställa matlådor som lagas av vår egen kock som specialisera sig mot matlagning för äldre och lett till flera utmärkelser. Välkommen att läsa mer om oss!

Vårdstyrkans hemtjänst

Täby

Vi hjälper dig att bo kvar hemma med hjälp. Via oss kan du beställa matlådor som lagas av vår egen kock som specialisera sig mot matlagning för äldre och lett till flera utmärkelser. Välkommen att läsa mer om oss!

Äldreliv AB

Norrtälje

Äldreliv är ett litet personligt hemtjänstföretag som erbjuder våra kunder hög kontinuitet då det främst är dina två kontaktpersoner som besöker dig.

Årsta kommunala hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Årsta. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Translate

Tyck till