Förfina sökning

Close

Sök efter

Hemtjänst

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Antal träffar: 1115

Sponsrade

Skultuna Hemtjänst

Västerås

Vi är det kommunala hemtjänstalternativet för dig som bor i Skultuna. För oss är det viktigt med nöjda kunder, att vårt arbete håller hög kvalitet och att du blir bemött på bästa möjliga sätt.

Skärholmens hemtjänst

Stockholm

Välkommen till Skärholmens hemtjänst, ditt kommunala alternativ i Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg! Vi är stolta över vår långa tradition av att erbjuda hemtjänst åt alla som bor i vår fina stadsdel.

Stenungsunds kommunala hemjänst

Stenungsund

Inom Stenungsunds kommunala hemtjänst arbetar vi efter visionen ”Alltid bästa möjliga möte”. Vår strävan är att alla vi möter ska känna sig sedda och respekterade.

Stureby kommunala Hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Stureby, Enskedefältet och Östberga. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Sundbybergs Stads Hemtjänst

Sundbyberg

Sundbyberg stads hemtjänst i egen regi erbjuder våra kunder omvårdnad- och serviceinsatser av hög kvalité!

Sundsvalls Kommunala Hemtjänst

Sundsvall

Sundsvalls hemtjänst erbjuder kommunal hemtjänst när den är som bäst. Vår verksamhet kännetecknas av kontinuitet, lyhördhet och ett bra bemötande som bidrar till att du kan leva ett gott liv.

Trygga Hjälpen

Hudiksvall

Vi jobbar i mindre arbetsteam och kan därför erbjuda våra kunder en hög kontinuitet. Vi arbetar för att sprida trygghet, värme och glädje.

Vallentuna Kommuns Hemtjänst

Vallentuna

Vi är det kommunala alternativet i Vallentuna med en lång tradition och erfarenhet av att ge hemtjänst till Vallentunaborna. Vi verkar i hela kommunen och finns till hands dygnet runt alla dagar på året.

Vantörs kommunala hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Vantör. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Vardaga Hemtjänst Enköping

Enköping

Vardaga Hemtjänst i Enköping erbjuder service, omsorg och trygghet för att du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vardaga Hemtjänst Hägersten-Liljeholmen

Stockholm

Vi på Vardaga har lång erfarenhet av hemtjänst i Stockholm. Nu förenklar vi vardagen för dig som bor i Hägersten/Liljeholmen. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Vardaga Hemtjänst Kungsholmen

Stockholm

Det hemtjänstteam som bedriver vård och omsorg i Vardagas Hemtjänst Kungsholmen har stor erfarenhet av arbete inom hemtjänsten. De har uppnått höga resultat i Socialstyrelsens kvalitetsundersökningar.

Vardaga Hemtjänst Linköping

Linköping

Vi visar vägen till ett enklare liv och vår önskan är att göra vardagen lite lättare och mer innehållsrik för dig som behöver hemtjänst.

Vardaga Hemtjänst Mantorp

Mjölby

Vardagas hemtjänst Mantorp har lång erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder service, omsorg och trygghet för att Du ska kunna bo kvar hemma så länge du vill.

Vardaga Hemtjänst Norrköping

Norrköping

Nu finns Vardagas Hemtjänst Norrköping som val för dig som behöver hjälp med att underlätta livet i det egna hemmet.

Vardaga Hemtjänst Norrmalm

Stockholm

Vardagas Hemtjänst Norrmalm erbjuder hemtjänst i alla dess former. Vi brukar säga att "Vi kommer med hjärta hem till dig". Med det menar vi att vi vill göra det vi gör för dig som kund – med respekt och värme.

Vardaga Hemtjänst Södermalm

Stockholm

Vi på Vardaga Hemtjänst Södermalm sätter stor vikt vid ett gott bemötande. Våra medarbetare har ett personligt engagemang och möter dig med omtanke och vänlighet.

Vardaga Hemtjänst Vantör

Stockholm

Vi på Vardagas Hemtjänst Vantör vill ge dig en hjälpande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

Vardaga Hemtjänst Östermalm

Stockholm

Vardaga Hemtjänst Östermalm fick höga betyg i stadens senaste kundenkät. Välkommen till oss så hjälper vi dig med allt ifrån hushållsnära tjänster till personlig omvårdad.

Vardaga Saltsjöbaden hemtjänst

Nacka

På Vardagas hemtjänst i Igelboda, Saltsjöbaden, Nacka arbetar vi för att skapa en trygg och bra hemtjänstverksamhet för dig som kund. Vi vill ge dig en hjälpande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

Vaxholms stads hemtjänst

Vaxholm

Vaxholms stad hemtjänst är en kommunal hemtjänst med lång erfarenhet, stark lokal förankring och kännedom.

Vällingby kommunala Hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av hemtjänst. Vi har ett nära samarbete med andra kommunala verksamheter i stadsdelen som både du och vi har nytta av.

Västerås Stad Vård och Omsorg

Västerås

Västerås är vår hemstad och här har vi arbetat med hemtjänst i över 40 år, så du kan känna dig extra trygg när du väljer oss. Vi hittar överallt i staden, vi känner dina kvarter och vi vet vad som hänt i staden sedan lång tid tillbaka. Klicka gärna på länken och läs mer om oss!

Vårdstyrkans hemtjänst

Sollentuna

Den 11 mars utökar vi vår hemtjänst så vi även är valbara för Sollentunabor boende i Norrviken, Rotebro och Viby. Vi hjälper dig att bo kvar hemma med hjälp. Via oss kan du beställa matlådor som lagas av vår egen kock som specialisera sig mot matlagning för äldre och lett till flera utmärkelser. Välkommen att läsa mer om oss!

Vårdstyrkans hemtjänst

Täby

Vi hjälper dig att bo kvar hemma med hjälp. Via oss kan du beställa matlådor som lagas av vår egen kock som specialisera sig mot matlagning för äldre och lett till flera utmärkelser. Välkommen att läsa mer om oss!

Äldreliv AB

Norrtälje

Äldreliv är ett litet personligt hemtjänstföretag som erbjuder våra kunder hög kontinuitet då det främst är dina två kontaktpersoner som besöker dig.

Årsta kommunala hemtjänst

Stockholm

Vi är det kommunala alternativet med lång erfarenhet av att erbjuda hemtjänst till kunder i Årsta. Verksamheten är stjärnmärkt av Svenska Demenscentrum.

Translate

Tyck till