Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Du kan även söka

Hemtjänst Stockholm Hushållsnära i Stockholms Seniorboende i Stockholm Äldreboende i Stockholms Trygghetsboende i Stockholm Mötesplatser och sällskap i Stockholms Hemtjänst Hässelby-Vällingby Hushållsnära i Hässelby Vällingby Seniorboende i Hässelby Vällingby Äldreboende i Hässelby Vällingby Trygghetsboende i Hässelby Vällingby Mötesplatser och sällskap i Hässelby Vällingby Hemtjänst Farsta Hushållsnära i Farsta Seniorboende i Farsta Äldreboende i Farsta Trygghetsboende i Farsta Mötesplatser och sällskap i Farsta Hemtjänst Enskede Årsta Vantör Hushållsnära i Enskede Årsta Vantör Seniorboende i Enskede Årsta Vantör Äldreboende i Enskede Årsta Vantör Trygghetsboende i Enskede Årsta Vantör Mötesplatser och sällskap i Enskede Årsta Vantör Hemtjänst Bromma Hushållsnära i Bromma Seniorboende i Bromma Äldreboende i Bromma Trygghetsboende i Bromma Mötesplatser och sällskap i Bromma Hemtjänst Kungsholmen Hushållsnära i Kungsholmen Seniorboende på Kungsholmen Äldreboende i Kungsholmen Trygghetsboende i Kungsholmen Mötesplatser och sällskap i Kungsholmen Hemtjänst Norrmalm Hushållsnära i Norrmalm Seniorboende på Norrmalm Äldreboende i Norrmalm Trygghetsboende på Norrmalm Mötesplatser och sällskap i Norrmalm Hemtjänst i Spånga Tensta Hushållsnära i Spånga Tensta Seniorboende i Spånga Tensta Äldreboende i Spånga Tensta Trygghetsboende i Spånga Tensta Mötesplatser och sällskap i Spånga Tensta Hemtjänst i Södermalm Hushållsnära i Södermalm Seniorboende på Södermalm Äldreboende i Södermalm Trygghetsboende på Södermalm Mötesplatser och sällskap i Södermalm Hemtjänst i Skärholmen Hushållsnära i Skärholmen Seniorboende i Skärholmen Äldreboende i Skärholmen Trygghetsboende i Skärholmen Mötesplatser och sällskap i Skärholmen Hemtjänst i Skarpnäck Hushållsnära i Skarpnäck Seniorboende i Skarpnäck Äldreboende i Skarpnäck Trygghetsboende i Skarpnäck Mötesplatser och sällskap i Skarpnäck Hemtjänst Rinkeby-Kista Hushållsnära i Rinkeby Kista Seniorboende i Rinkeby Kista Äldreboende i Rinkeby Kista Trygghetsboende i Rinkeby Kista Mötesplatser och sällskap i Rinkeby Kista Hemtjänst i Östermalm Hushållsnära i Östermalm Seniorboende på Östermalm Äldreboende Östermalm Trygghetsboende i Östermalm Mötesplatser och sällskap i Östermalm

dagverksamheten klockhuset

solrosens dagverksamhet

yohannas dagverksamhet

solkattens demensdagvård

skånegatans dagverksamhet

ava dagverksamhet

minnesträffen tensta

mimer

edö dagverksamhet

violens dagverksamhet

klubb tanto

bräckens dagverksamhet

bräcke dagverksamhet starbogården

sjöbrisen

brommagården

mälarbackens dagverksamhet

sätra dagverksamhet

guldägget

dagverksamheterna östermalm

minnesträffen spånga

dagverksamheten farsta strand

gläntans dagverksamhet

grindstugan

klubb reimersholme

dagliljan

Dagverksamhet Stockholm

Här hittar du information om dagverksamheter i Stockholms stad. Klicka på de leverantörer som du är intresserad av mer information om deras arbetsätt, kompetens och kontaktuppgifter. En dagverksamhet är ett ställe dit man kommer för att träffa andra och delta i olika aktiviteter eller bara få sällskap. 

En dagverksamhet riktar sig till dig som bor hemma men som av olika skäl inte har möjlighet att vara lika aktiv som tidigare. För att delta behöver du ansöka om en plats hos kommunen.

Visa alla

Ansök om dagverksamhet i Stockholm stad

Dagverksamhet betalas delvis av kommunen vilket gör att du måste ansöka om att få det. Insatsen är behovsprövade vilket innebär att en biståndshandläggare inom Stockholms stad kommer att bedöma dina behov och besluta om dagverksamhet är någonting som passar dig. Är du inte nöjd med beslutet så kan du överklaga. För att ansöka kontakta Stockholms kommun och be att få prata med en biståndshandläggare inom äldreomsorg. Du hittar kontaktuppgifter på Stockholms kommuns webbsida om äldreomsorg

Mer information om ansökningsprocessen

Att välja dagverksamhet i Stockholms stad

Efter att du fått ett positivt beslut på din ansökan om dagverksamhet har du i Stockholms stad möjlighet att välja vilken dagverksamhet du ska besöka, kommunens eller ett privat företag eller organisation som är godkänt av kommunen. Stockholms kommun tillämpar nämligen det man kallar lagen om valfrihet (LOV), vilket ger dig rätt att välja bland olika organisatörer och företag som kommunen godkänt.

Du kan söka information om olika dagverksamheter i Stockholm stad här ovan på Seniorval.se. Kommunen ska också ge dig information om vilka det finns att välja mellan. 

Är du inte nöjd med den dagverksamhet du väljer så kan du alltid välja en annan.

Om dagverksamhet

På dagverksamheten finns omsorgspersonal som stöttar den som behöver och som föreslår och leder olika typer av aktiviteter. Många dagverksamheter har öppet vardagar mellan klockan 9 och 15 och hur många dagar i veckan du är där varierar utifrån behov och önskemål. Den som behöver transport till och från dagverksamheten får hjälp med det. 

På vissa platser finns det som kallas öppen dagverksamhet. Dessa kan jämföras med en träffpunkt eller mötesplats och för att delta i dessa behöver du inte ansöka hos kommunen.

 

Translate