Lambohov Torparegatan

Lambohov Torparegatan

Torparegatan 88, Linköping

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Att bo i en trygghetslägenhet innebär att det finns möjlighet till gemenskap och stöd av värd/värdinna samt fritidsverksamhet och lunchservering.

Attendo Torparegatans trygghetslägenheter ligger på Torparegatan 88 i södra delen av stadsdelen Lambohov. I anslutning till matsalen och servicehuset har vi tillgång till uteplats med odlingslådor.

Här finns 33 lägenheter. Här bor du i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i din lägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Lägenheter

Trygghetslägenheterna är ungefär 65 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torkskåp. Vi har fastighetsansvar och tar bland annat emot felanmälan och ansvarar för att visa lägenheter för nya hyresgäster.

Service & Aktiviteter

Lunchservering
Måltiden är en viktig del av dagen som vi gärna gör lite extra trevlig. Du som bor på trygghetsboendet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Öppet alla dagar kl. 12.00-13.00.

Träffpunktsaktivitet
Träffpunktsaktiviteterna är en viktig del av trygghetsboendet för att skapa trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan besökarna. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i träffpunktsaktiviteterna är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom samtal med värd/värdinnan på trygghetsboendet.

Fysioterapeut deltar i planeringsmöten gällande träffpunktsaktiviteterna för att säkerställa att de fysiska aktiviteterna utförs med evidensbaserade metoder samt planerar in dessa enligt önskemål och intressen i aktivitetsschemat i samråd med träffpunktsansvarig. Exempel på en hälsofrämjande aktivitet är sittgympa.

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Britt-Louise Malmlöv Verksamhetschef
Gatuadress
Torparegatan 88
Postnummer
583 32
Postort
Linköping
Vill du bo här?

Du som är skriven i Linköpings kommun kan ansöka om en lägenhet på Torparegatan. Ring kommunen på 013-20 60 00 eller läs mer här.  

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.