Eskadervägen 1 - 3

Eskadervägen 1 - 3

Eskadervägen 1 och 3, Täby Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Eskadervägen seniorboende ligger i  närheten av Näsby parks centrum och är inbäddad i en vacker lummig miljö.
Här har du nära till både service och natur med möjlighet till gemenskap med andra i din egen ålder.

Att bo i en seniorlägenhet innebär att de flesta av dina grannar befinner sig i samma fas i livet som du. För många är möjligheten till gemenskap ett av skälen till att välja seniorboende.

Här kan du även läsa mer om våra andra seniorboenden:
Lyktan
Kullagränd
Hagmogården

Minimiålder
65 år
Planerad inflytt
Efter visning och överenskommelse

Bostäder

Lägenheterna har genomgått renoveringar med början 2012 allt eftersom de blivit lediga.

Storlek
På Eskadervägen har vi 78 seniorlägenheter i storleken 1-2 rok varav 33 stycken 1 rum och kök och 48 stycken 2 rum och kök.

Fiber
Lägenheterna är anslutna till Telias fibernät. Telia erbjuder digital-TV, bredbandstelefoni och bredband fiber upp till 100 Mbits/s. Du kan kontakta Telia för mer information.

Ingår i hyran
Hyra I hyran ingår värme, vatten, hushållsel och ett grundutbud av TV-kanaler.

Ritningar
1 rok 42 kvm
2 rok 59 kvm

Faciliteter

Det finns en tvättstuga på varje våningsplan och ett källarförråd som tillhör varje lägenhet. På entréplan finns det sopnedkast för hushållssopor och i närheten av huset finns ett grovsoprum. I grovsoprummet finns källsorteringskärl.   

Läge

I centrum hittar du livsmedelsbutik, caféer och bibliotek och i närheten har du fina promenadstråk, små marinor och badplatser. Det finns också mycket bra kommunikationer i området. 

Kommunikationer

Från Eskadervägen ligger både Roslagsbanan och flera busshållplatser inom ett par minuters gångavstånd.

Det finns gäst- och boendeparkering i området och tillstånd för boendeparkering ges av Täby kommun. Kostnaden för boendeparkering är 200 kronor per månad.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
E-post
Kontaktperson
Fastighetsavdelningen
Gatuadress
Eskadervägen 1 och 3
Postnummer
183 58
Postort
Täby
Vill du bli kund hos oss?

Seniorlägenheterna är vanliga hyresrätter och hyrs ut utan boendestöd till dig som har fyllt 65 eller är äldre. Lediga lägenheter fördelas efter kötid. För att kunna ansöka måste du vara folkbokförd i Täby kommun. När din ansökan godkänts placeras du i kö och betalar 210 kronor per år för din köplats.

Här hittar du info om lediga lägenheter.

Här hittar du vår anmälningsblankett.

Vid frågor om boendet efter förmedling kontakta Heimstaden på telefon 010-722 31 00. För mer information om Heimstaden besök heimstaden.com.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Eskadervägen 1 - 3

Täby kommun

Har du frågor?

Anmäl intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Uppgifter som vi behöver är: ditt namn, telefonnummer, mailadress. När din intresseanmälan nått oss kontaktar vi dig. Observera att du endast kan anmäla ditt intresse om du är folkbokförd i Täby.

Vill du anmäla ditt intresse?

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.