Hagmogården

Hagmogården

Hagmovägen 7, Täby Karta

Typ av boende
Seniorboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Seniorlägenheter centralt beläget i Täby kyrkby. 
Här har du närhet till det mesta och här bor  du i ett radhusliknande seniorboende, lägenheterna har antingen uteplats eller balkong.

Hagmovägen 3–53 är ett kommunalt seniorboende i Täby. Att bo i en seniorlägenhet innebär att de flesta av dina grannar befinner sig i samma fas i livet som du. För många är möjligheten till gemenskap ett av skälen till att välja seniorboende.

Här kan du även läsa mer om våra andra seniorboenden:
Lyktan
Eskadervägen 1 - 3
Kullagränd

Minimiålder
65 år
Planerad inflytt
Efter visning och överenskommelse

Bostäder

Husen byggdes 1981 och lägenheterna har genomgått renoveringar med början 2012 allt eftersom de blir lediga. De utrustades med nya kök, badrum och parkettgolv.

Storlek
På Hagmovägen har vi seniorlägenheter i storlek 1–3 rok  med kvm på 43,7–75 kvm.

Fiber
Lägenheterna är anslutna till Telias fibernät. Telia erbjuder digital-TV, bredbandstelefoni och bredband fiber upp till 100 Mbit/s. Kontakta Telia för mer information.

Ingår i hyran
I hyran ingår värme, vatten och ett grundutbud av Tv-kanaler.

Faciliteter

Tvättstuga finns i huset och ett förråd som tillhör lägenheten.

Sopsortering
För att värna om miljön tillhandahåller Hagmovägen sopsortering. Det går att sortera bl.a. papper, wellpapp, glas, metall, plast, batterier samt vanliga hushållssopor. Grovsoprum finns på gården.

Läge

Här har du nära till både service och natur med möjlighet till gemenskap med andra i din egen ålder. I Täby kyrkby Centrum hittar du livsmedelsbutik, café, restaurang, frisör, bibliotek, vårdcentral, tandläkare och apotek, i närheten har du fina promenadstråk. Det finns också mycket bra kommunikationer i området.

Kommunikationer

Från Hagmovägen ligger både Roslagsbanan och flera busshållplatser inom ett par minuters gångavstånd.

Det finns gästparkering precis utanför huset och en fast parkeringsplats eller garage finns att hyra av Akelius.

Kontakt

Organisation
Hemsida
Telefonnummer
E-post
Kontaktperson
Fastighetsavdelningen
Gatuadress
Hagmovägen 7
Postnummer
187 74
Postort
Täby
Vill du bli kund hos oss?

Seniorlägenheterna är vanliga hyresrätter och hyrs ut utan boendestöd till dig som har fyllt 65 eller är äldre. Lediga lägenheter fördelas efter kötid. För att kunna ansöka måste du vara folkbokförd i Täby kommun. När din ansökan godkänts placeras du i kö och betalar 210 kronor per år för din köplats.

Här hittar du info om lediga lägenheter.

Här hittar du vår anmälningsblankett.

Vid frågor om boendet efter förmedling kontakta Heimstaden på telefon 010-722 31 00. För mer information om Heimstaden besök heimstaden.com.

Hitta hit

Vägbeskrivning

Hagmogården

Täby kommun

Har du frågor?

Anmäl intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Uppgifter som vi behöver är: ditt namn, telefonnummer, mailadress. När din intresseanmälan nått oss kontaktar vi dig. Observera att du endast kan anmäla ditt intresse om du är folkbokförd i Täby.

Vill du anmäla ditt intresse?

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.