Attendo Lambohov Tröskaregatan

Attendo Lambohov Tröskaregatan

Tröskaregatan 9, Linköping Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Anmäl ditt intresse

Allmänt

Att bo i ett trygghetsboende innebär att det finns möjlighet till gemenskap och stöd av träffpunktsansvarig samt träffpunktsverksamhet och lunchservering. 

Attendo Tröskaregatans trygghetsboende ligger i Lambohov, granne med konsumbutiken och med bibliotek, vårdcentral, apotek och tandläkare runt hörnet.

Här finns 26 lägenheter. Här bor du i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. När du bor i din lägenhet kan du få hjälp av hemtjänsten.

Lägenheter

Lägenheterna är runt 66 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har stora balkonger. Närområdet kring trygghetsboendet är så gott som bilfritt. 

Service & Aktiviteter

Träffpunktsverksamhet
Träffpunktsverksamheten är en viktig del av trygghetsboendet för att skapa trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan besökarna. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i träffpunktsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom samtal med träffpunktsansvarig på trygghetsboendet.

Fysioterapeut deltar i planeringsmöten gällande träffpunktsverksamheter för att säkerställa att de fysiska aktiviteterna utförs med evidensbaserade metoder samt planerar in dessa enligt önskemål och intressen i aktivitetsschemat i samråd med träffpunktsansvarig. Exempel på en hälsofrämjande aktivitet är sittgympa.

Attendo Tröskaregatan

Lunchservering
Måltiden är en viktig del av dagen som vi gärna gör lite extra trevlig. Du som bor på trygghetsboendet och du som har eget boende i Linköpings kommun är välkommen att äta lunch i vår restaurang. Öppet alla dagar kl. 12.00-13.00.

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Britt-Louise Malmlöv Verksamhetschef
Gatuadress
Tröskaregatan 9
Postnummer
583 33
Postort
Linköping
Vill du bo här?

Du som är skriven i Linköpings kommun kan ansöka om en lägenhet på Tröskaregatan. Ring kommunen på 013-20 60 00 eller läs mer här

Hitta hit

Vägbeskrivning

Attendo Lambohov Tröskaregatan

Linköpings kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.