Nykil

Visättersvägen‎ 8, Nykil Karta

Typ av boende
Trygghetsboende
Ägandeform
Hyresrätt
Besök hemsida
Har du frågor?

Allmänt

Vacker natur med goda möjligheter till utevistelser
Attendo Nykil ligger några mil utanför Linköping. Här har du nära till vacker natur med goda möjligheter till utevistelser. Attendo Nykil består av trygghetslägenheterna Eklunden och demensboendet Ekero, med tillhörande hemtjänstområde. Med våra medarbetares engagemang och erfarenhet kan du förvänta dig vård och omsorg av hög kvalitet och med ett gott bemötande.

Som boende bor du i egen lägenhet som du inreder med egna möbler.

Faciliteter

Näringsrik och vällagad mat
På Nykil och Ekero är maten och måltiden viktiga stunder på dagen. Vi erbjuder näringsrik och vällagad mat i vår lunchservering. Lunchen tillagas i vårt tillagningskök av kock. Middagen på Ekero tillagas av personalen i avdelningsköket.

Service & Aktiviteter

Olika typer av aktiviteter, individuellt och i grupp
När du flyttar hit bjuds du in på ett välkomstsamtal där du får träffa verksamhetschef, sjuksköterska och fast omsorgskontakt. Tillsammans med din fasta omsorgskontakt upprättar du en genomförandeplan, den kan ses som en överenskommelse om hur du önskar att din vård och omsorg ska utföras. 

Träffpunktsverksamhet
Träffpunktsverksamheten är en viktig del av trygghetsboendet för att skapa trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan besökarna. Vi tycker att det är viktigt att ni som deltar i träffpunktsverksamheten är delaktiga i att ta fram förslag till aktiviteter. Detta får ni bland annat möjlighet till genom samtal med värd/värdinnan på trygghetsboendet.

Fysioterapeut deltar i planeringsmöten gällande träffpunktsverksamheter för att säkerställa att de fysiska aktiviteterna utförs med evidensbaserade metoder samt planerar in dessa enligt önskemål och intressen i aktivitetsschemat i samråd med träffpunktsansvarig.

Vi ordnar olika typer av aktiviteter, individuellt och i grupp till exempel bingo, tidningsläsning och sång. Vi ordnar gärna olika fester och utflykter.

Nykil trygghetsboende

Engagerade medarbetare
Attendo Nykil leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef som finns på plats. Vår planeringsledare finns på plats måndag till fredag. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt, arbetsterapeut och sjukgymnast finns i verksamheten dagtid.

Vi som arbetar här är engagerade och duktiga undersköterskor och vårdbiträden.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Kontakt

Företag
Hemsida
Telefonnummer
Kontaktperson
Britt-Louise Malmlöv Verksamhetschef
Gatuadress
Visättersvägen‎ 8
Postnummer
583 94
Postort
Nykil
Vill du bo här?

Du som är skriven i Linköpings kommun kan ansöka om en lägenhet på Nykil. Ring kommunen på 013-20 60 00 eller läs mer här

Hitta hit

Vägbeskrivning

Nykil

Linköpings kommun

Har du frågor?

Anmäl ditt intresse för dessa bostäder eller ställ en fråga enkelt via formuläret nedan. Du kan också slå verksamheten en signal.

Skicka ett meddelande

Vi rekommenderar dig att inte dela känsliga personuppgifter via fritextfältet. (här kan du läsa vad känsliga personuppgifter är)
Något gick fel, vänligen försök igen.
Tack för ditt meddelande. Din kontaktinformation har skickats vidare till verksamheten. De kommer själva kontakta dig för att ge mer information.