Förfina sökning

Close

Sök efter

Äldreboende

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Laddar karta…

Sponsrade

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Varvet

Stora varvsgatan 15 A-E, Stadsområde Väster, Malmö

Nu bygger Vardaga ett nytt, modernt äldreboende i Västra hamnen i Malmö. Villa Varvet kommer att få 60 lägenheter. Här vill vi ge dig en omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

Öppnar: datum ej fastställt

Vardaga Villa Linné

Arrheniusgatan 7, Kalmar

Nu bygger Vardaga ett nytt, modernt äldreboende i Kalmar. Villa Linné kommer att få 60 lägenheter och erbjuda en individanpassad äldreomsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Planerad inflyttning är fjärde kvartalet 2020.

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Danspalatset

Stattenavägen 31, Hässleholm

Nu bygger Vardaga Villa Danspalatset i Hässleholm som beräknas att öppna 2022. Här kommer det band annat finnas en dansbana, gym, odlingsmöjligheter och samvaro i vårt orangeri.

Vardaga Villa Maria

Axeltorpsgatan 11, Helsingborg

Villa Maria är ett nybyggt äldreboende där vi prioriterar måltidsstunder som skapar glädje, aptit och gemenskap.

Vardaga Villa Orrholmen

Tullhusgatan 10, Karlstad

Ett tydligt tema på boendet är den stolta Värmlandskulturen. På vår terrass har vi en kulturpark med skulpturer av landskapets stora författare och inomhus hittar du ett temarum.

Vardaga Villa Stallgången

Rothoffsvägen 5c, Eskilstuna

Nu bygger Vardaga äldreboendet Villa Stallgången i Eskilstuna. Villa Stallgången byggas och inreds enligt Vardagas boendekoncept som går i ombonad nordisk stil, speciellt anpassad för ett åldrande öga och minne.

Vardaga Villa Täby Park

Östra Parkpromenaden 9, Täby

Nu har Vardaga öppnat ett nytt äldreboende i den nya stadsdelen Täby Park vid gamla Täby galopp.

Vardaga Villa Vikhem

Vikhems bygata 100, Staffanstorp

Villa Vikhem är ett nybyggt äldreboende i Vikhemsområde. Utevistelse är ett stort fokus hos oss. Här finns fina träningslokaler inomhus och ett utegym samt personlig tränare.

Vardaga Villa Vallonen

Vallongatan 5, Gävle

Villa Vallonen är ett välplanerat nybyggt äldreboende med nordisk design. Genom att kombinera funktion och form skapar vi en boendemiljö som är anpassad för våra boendes fysiska behov samtidigt som miljön är ombonad och hemtrevlig.

Vardaga Villa Höjden

Sjupundsgatan 2, Sydväst, Göteborg

Villa Höjden - ett äldreboende där samvaro och möten får stor vikt, inomhus och utomhus.

Vardaga Villa Kviberg

Ingeborg Hammarskjölds gata 40-42, Nordost, Göteborg

Villa Kviberg är ett nytt, modernt äldreboende intill Säveån. Boendet har inretts enligt Vardagas prisbelönta boendekoncept där funktion kombinerats med nordisk design som skapar en hemtrevlig, ombonad och funktionell boendemiljö.

Vardaga Villa Fridsbo

Norrevångsvägen 60, Kävlinge

I Kävlinge kommun ligger vackra Villa Fridsbo, ett nytt äldreboende med generös gård och 60 lägenheter för personer med demenssjukdom. Boendet beräknas öppna i slutet av 2021.

Vardaga Villa Tjädern

Vendelsömalmsvägen 241, Haninge

Ett stenkast från Brandbergens centrum hittar du nybyggda Villa Tjädern.

Vardaga Villa Basilika

Basilikagränd 1, Tyresö

Välplanerat, nybyggt äldreboende, där vi välkomnar dig med ett intresse för djur och natur. Här lagar vi maten själva enligt vårt omtyckta koncept Mat som hemma.

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Ängby

Förrådsvägen 38A, Knivsta

Nybyggda Villa Ängby ligger i ett trevligt villakvarter på gångavstånd till Knivsta centrum. Här bor du med naturen inpå knuten, omgiven av en härlig trädgård. Vi serverar mat som lagas på plats och erbjuder en mängd aktiviteter för gemenskap och en meningsfull vardag.

Vardaga Villa Ekeberg

Betselvägen 18, Nordost, Göteborg

Villa Ekeberg är ett nybyggt äldreboende i centrala Angered. Här har du naturen inpå knuten och stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende.

Vardaga Villa Fornudden

Fornuddsvägen 38, Tyresö

I natursköna Fornuddsparken i Trollbäcken ligger moderna äldreboendet Villa Fornudden. För att höja livskvaliteten har vi tillgång till surfplattor, VR-teknik och utrustning för videosamtal.

Vardaga Villa Roos Park

Annerovägen 1, Staffanstorp

Villa Roos Park är nybyggt och har en stor trädgård, odlingslotter samt inglasad vinterträdgård. Boendet är specialiserad och anpassad för personer med demens.

Vardaga Villa Tule

Tulegatan 23 B, Sundbyberg

Vi har valt hälsa som tema för Villa Tule, något som genomsyrar hela verksamheten. Här står hälsan i centrum och har påverkat inredning, den dagliga verksamheten och aktivitetsutbudet.

Vardaga Villa Solhem

Avestagatan 31, Spånga Tensta, Stockholm

Villa Solhem är ett nytt äldreboende. Här finns generösa utrymmen för umgänge, egen hårsalong samt trädgård med odlingsmöjligheter och växthus. Maten lagas på plats.

Vardaga Villa Sarvträsk

Ornövägen 5, Nacka

I närheten av Orminge centrum i Saltsjö-Boo ligger populära Villa Sarvträsks äldreboende. Här finns en aktivitetsledare som erbjuder aktiviteter utifrån från dina önskemål och intressen.

Vardaga Villa Baldersro

Vallagränd 2, Haninge

Ett nybyggt äldreboende med nordiskt tema som märks i boendets inredning som går i nordiska ljusa färger, väggarna pryds av fotografier på nordiska skogar, sjöar och ängar. Vi har en finsk demensenhet.

Vardaga Villa Salabacke

Svärdsliljegatan 5, Uppsala

Hösten 2017 öppnade vi vårt nya äldre- och demensboende Villa Salabacke i Uppsala med 72 lägenheter. Här finns även två takterrasser som vi använder för att stimulera alla sinnen hos de boende.

Vardaga Villa Siggbo

Tegelbruksgatan 124, Tierp

Nyöppnat boende som är möblerat utifrån Vardagas boendekoncept med fokus på nordisk design, de boendes fysiska behov samtidigt som miljön är ombonad och hemtrevlig.

Vardaga Villa Odinslund

Vendevägen 9-11, Danderyd

Äldreboende i hemlik miljö där den boendes egna behov och önskemål tas tillvara. Läget, på Djursholms torg i Danderyd, ger enkel tillgång till diverse affärer, apotek och bibliotek.

Vardaga Villa Hertig Knut

Westerbergs gata 23, Halmstad

Villa Hertig Knut passar dig som uppskattar och vill uppleva den halländska kulturen. Detta är boendets profil och denna märks i såväl aktiviteter och interiör.

Vardaga Villa Riksten

Eklundshovsvägen 33, Botkyrka

Äldreboendet Villa Riksten är ett nybyggt modernt och fräscht äldreboende där naturen är en del av verksamheten.

Vardaga Villa Hovstallet

Kungsängsgatan 68 C, Uppsala

En härlig detalj i huset är den översta våningen som med stora glaspartier och ett trädgårdsrum fungerar som en härlig samlingsplats att umgås på.

Vardaga Villa Hovås

Hedtångsvägen 28 , Sydväst, Göteborg

Villa Hovås är modernt äldreboende som just slagit upp portarna. Vi vänder oss till dig som lever med en demenssjukdom. Hos oss ska du kunna ägna dig åt meningsfulla och roliga aktiviteter.

Vardaga Villa Silvertorget

Katt Anders gränd 13, Sigtuna

Nu har vi slagit upp portarna till nybyggda Villa Silvertorget. Här bor du med naturen inpå knuten, omgiven av en härlig trädgård och service i närområdet.

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Boulevard

Lasarettsboulevarden 26B, Kristianstad

Nu bygger vi Villa Boulevard – ett toppmodernt äldreboende med trevliga omgivningar i Kristianstad. Villa Boulevard blir ett permanent boende med inriktning demens.

Vardaga Villa Dalénum

Agavägen 58, Lidingö

I november 2018 öppnades Villa Dalénum som har inriktning är mat, måltidsupplevelse, utevistelse och hälsa.

Vardaga Villa Gullringen

Fältstensvägen 53, Haninge

Nu har vi slagit upp portarna till nybyggda Villa Gullringen i Jordbro. Här finns också finskspråkiga avdelningar där vi talarfinska, äter finsk mat och följa hemlandets traditioner.

Vardaga Villa Råsunda

Solnavägen 102A , Solna

Mitt i hjärtat av Solna hittar du boendet för dig som har någon form av psykisk funktionsnedsättning. Permanent boende 65 år + och korttidsboende 55 år +.

Vardaga Villa Näs

Täljöviksvägen 3, Österåker

Nu bygger Vardaga ett nytt, modernt äldreboende i Österåker. Villa Näs kommer erbjuda en individanpassad äldreomsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

Öppnar: Okt 2022

Vardaga Villa Havsglimt

Valhallavägen 21, Laholm

Välkommen till Villa Havsglimt – ett nybyggt, modernt äldreboende i Allarp med närhet till natur och hav.

Vardaga Villa Joneberg

Rektorsgatan 4, Simrishamn

Med 800 meter till havet, strax utanför Simrishamns centrum, ligger det nya moderna äldreboende Villa Joneberg. Vårt tema är kultur, vilket bland annat återspeglas i boendets aktiviteter.

Vardaga Villa Rosstorp

Rönninge Skolväg 24, Salem

Nyrenoverade Villa Rosstorp har vacker utsikt över sjön Flaten i Rönninge. Här vill vi ge dig en individuellt anpassad omsorg med omtanke, integritet och valfrihet.

Vardaga Villa Botvid

Däldvägen 13, Botkyrka

Villa Botvid erbjuder dig som har behov av omsorg dygnet runt en fortsatt aktiv vardag med mycket utevistelse i vår stora underbara trädgård och avkopplande inomhusmiljö

Vardaga Villa Tärnö

Brattforsgatan 25, Farsta, Stockholm

Villa Tärnö är ett modernt och nybyggt boende i södra Stockholm. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende. Vi har ett uttalat hälsotema med egen rehabpersonal och personlig tränare som kommer på besök samt eget gym.

Vardaga Villa Agadir

Radiovägen 9, Lidingö

Ett hem med hotellkänsla med omsorg, hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi skapar ett hem med livskvalitet i fokus där våra boende är de som styr och formar verksamheten.

Vardaga Villa Idun

Idunvägen 2, Enköping

Nu har vi slagit upp portarna Villa Idun, ett nybyggt äldreboende som andas nordisk design och kombinerar funktion och inredning utifrån den senaste forskningen om äldres välbefinnande och livsvillkor. Det är en miljö som stimulerar alla sinnen och ett hem att trivas i!

Läs mer om Vardaga Villa Idun

Vardaga Villa Östergård

Portstråket 20-22, Partille

Villa Östergårdus ett nytt modernt äldreboende mitt i Partille. Här står musik, social samvaro och utevistelse i fokus.

Vardaga Villa Båthöjden

Repvägen 1, Nacka

Villa Båthöjden är ett modernt äldreboende i Nacka med närhet till naturen där vi erbjuder en efterfrågad vård och omsorg för personer med demenssjukdom.

Vardaga Villa Vårbacka

Vårbackavägen 5, Huddinge

Välkommen till Villa Vårbacka, ett äldreboende vackert beläget vid Mälaren i Vårby gård, Huddinge. Hos oss har vi hälsa som tema och kvalitet i centrum.

Trumslagarbacken

August Palms väg 12, Västerås

Cirka 3 km från Västerås centrum ligger Trumslagarbacken. Boendet ligger i slutet av en rullstensås omgivet av en grönskande naturtomt. Här har vi en kock som lagar all mat som serveras på boendet.

Ekhaga

Mariedalsvägen 3, Kungsbacka

Hos oss kan du känna dig trygg i att vi uppmuntrar dig att vara delaktig i såväl din omsorg som i aktiviteter, men också i vetskapen att boendet drivs av kompetent personal.

Kanalgårdens äldreboende

Trossvägen 1, Linköping

Kanalgårdens äldreboende är beläget vid Göta och erbjuder trivsamma lägenheter, många med balkong eller uteplats.

Södergården

Vrinnevigatan 20, Norrköping

Södergården är ett demensboende i stadsdelen Hageby, Norrköping. Äldreboendet ligger i närheten av Vrinneviskogen och har en stor trevlig innergård dit det är lätt att ta sig.

Gröna Gården

Torkelbergsgatan 14B, Linköping

Gröna Gården är ett tryggt boende med närhet till både vacker natur och ett livligt centrum. Oavsett sjukdom eller funktionsnedsättning ska alla dagar ska kännas meningsfulla och innehållsrika.

Dela

Translate