Förfina sökning

Close

Sök efter

Äldreboende

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Laddar karta…

Sponsrade

Riggargatan

Riggargatan 4 A, Nyköping

Riggargatan är beläget i den växande stadsdelen Brandholmen strax utanför centrala Nyköping med närhet till promenadstråk längs vatten och natursköna områden.

Rotsundastrand

Rotebergsvägen 31, Arkens gränd 2, Sollentuna

Här finns stora möjligheter till utevistelser i vår egen trädgård med trevliga uteplatser och terrasser eller promenader i de vackra omgivningarna.

Rådan

Rådanvägen 27 , Sollentuna

Vi på Rådan och Vårdstyrkan vill göra skillnad för dig, som det lilla företaget som ska kännas nära, tryggt och utvecklande. Hos oss ges du alltid möjlighet att påverka och komma med synpunkter.

Råsvägen

Råsvägen 4, Tranås

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. Verksamheten har bland annat ett SPA med badkar och lokaler för hår- och fotvård samt träningsrum.

S:t Anna

Forsgränd 13, Nyköping

S:t Anna är beläget i ett grönt parkområde mitt i centrala Nyköping med närhet till stadens utbud samtidigt som Nyköpingsån och fina promenadstråk och gångbanor finns direkt anslutning.

S:t Erik

P O Hallmans gata 1, Kungsholmen, Stockholm

Vi är ett litet och familjärt boende för personer med olika demenssjukdomar, vackert beläget på Kungsholmen intill Karlbergskanalen. Här känns det och ser ut som hemma.

S:t Knut och Aspen

Ljungstyckevägen 4, Vellinge

Hos oss på S:t Knut och Aspen bor du nära hav och natur samt ortens centrum. Vi erbjuder individuella och gemensamma aktiviteter för välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje.

Sabbatsbergsbyn

Eastmansvägen 29, Norrmalm, Stockholm

Sabbatsbergsbyn ligger mellan S:t Eriksplan och Odenplan. I våra hemtrevliga vardagsrum umgås vi, berättar historier, dricker kaffe, samtalar och lyssnar på musik.

Safiren

Viksjöplan 47, Järfälla

Vi är det lilla trivsamma demensboendet med endast 16 lägenheter. Det mindre formatet och vår stabila, erfarna personalgrupp gör att vi är som en familj där alla känner alla.

Saltsjöbadens Sjukhus

Rösundavägen 2, Nacka

Tryggt och anrikt boende för äldre som har kroppsliga besvär eller demenssjukdom

Läs mer om Saltsjöbadens Sjukhus

Sannagården

Sannavägen 11A, Varberg

Sannagården omgärdas av ett trevligt bostadskvarter och grönområden med gångvägar och trevliga promenadstråk. I närmiljön finns affärer, caféer, restauranger, apotek och livsmedelsaffär.

Siggebogården

Björnvägen 16, Lidingö

Välkommen till Siggebogården. Här bor man centralt på Lidingö och blir omhändertagen av erfaren personal som trivs och brinner för sina arbeten. Sedan oktober 2015 är Siggebogården Silviahemcertifierad.

Siggebogårdens korttidsboende

Björnvägen 16, Lidingö

Ett tillfälligt boende där du kan vistas kortare perioder för att återhämta dig eller för att dina anhöriga ska få avlastning. Sedan 2015 är Siggebogården Silviahemscertifierad.

Silver Life Graninge Strand

Ferdinand Bobergs väg 12, Nacka

I naturskön skärgårdsmiljö finner du nybyggda Silver Life Graninge Strand - ett modernt, tryggt och vackert boende för äldre med behov av omsorg dygnet runt.

Kampanjerbjudande

Silver Life Upplands Väsby

Drabantgatan 18, Upplands Väsby

I angränsning till Väsby Centrums södra entrén ligger Silver Life Väsby. Här erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt, mitt i stadskärnan.

Silver Life i Näsby Slottspark

Dora Lamms Gata 11, Täby

Vård och omsorg dygnet runt i vacker miljö. Egen kock som bjuder på god, hemlagad mat. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro finns dessutom vår ”Silvervärdinna”.

Silverhöjden

Bosövägen 2, Lidingö

Silverhöjden är ett helt modernt och vackert boende i Rudboda på Lidingö. Vår egen kock lagar maten från grunden. Vi är övertygade om att du kommer njuta av Silverhöjdens mat och dryck.

Silverpark

Kemistvägen 7 - 9, Täby

Modernt boende i centrala Täby. Det är ett hemtrevligt boende för dig som vill ha det lilla extra och som tycker att mat, kultur och möjlighet till gemensamma aktiviteter är värdefullt.

Läs mer om Silverpark

Sirishof

Sturegatan 5, Örebro

Sirihof är granne med Stadsparken med vacker utsikt över rosenträdgården och i området finns vackra promenadstråk med möjlighet att på nära håll följa naturens årstider.

Sjätte Tvärgatan

Sjätte Tvärgatan 26, Gävle

På Sjätte Tvärgatan får du som önskar leva ett aktivt liv. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter varje vecka och du väljer själv när du vill och orkar vara med.

Sjöberga Gård

Berghamnsvägen 65, Hässelby Vällingby, Stockholm

Vi är ett profilboende för personer med diagnoserna frontallobsdemens, Korsakov eller Lewy Body (alkoholdemens).

Skiftesvägens äldreboende

Skiftesvägen 2A, Landskrona

Attendo Skiftesvägen är beläget i centrala Landskrona.Vi lägger stor vikt vid att tillsammans med dig skapa en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Skoga

Jungfrudansen 17 , Solna

Vi är det kommunala alternativet i Solna, med ett unikt läge intill Ulvsundasjön. Här får de boende tillgång till en inspirerande utemiljö, med trädgård, höns och hemlika platser.

Skogsgården

Kalkstensvägen 1, Motala

I kvarteret Cykelstyret i villaområdet Bråstorp 2, 5 km norr om Motalas centrala delar ligger demensboendet Skogsgården.

Skräddaregården

Skräddaregatan 2, Linköping

Välkommen till Skräddaregården, ett vårdboende beläget i stadsdelen Barhäll i Linköping, ca 10 minuters promenad från Linköpings centrum.

Skäpplandsgården

Skäpplandsgatan 27, Örebro

Hos oss bor du i en trivsam miljö omgivet av vackra grönområden. Verksamheten är granne med anrika Karlslunds herrgård och Haga centrums.

Sköndalsvillan

Regnbågsgatan 4, Tyresö

Moderna äldreboendet Sköndalsvillan ligger i centrala Tyresö och är Sveriges första NollCO2-certifierade äldreboende.

Slottsovalen

Farsta slottsväg 3, Värmdö

Slottsovalens äldreboende ligger mycket vackert nära vattnet i Farstaviken och på promenadavstånd till Gustavsbergs centrum. Slottsovalen är ett äldreboende med inriktning demens

Smeden

Smedvägen 2, Järfälla

Smeden är ett äldre- och demensboende i stadsdelen Kalhäll med närhet till Bolinder strand.]Verksamheten kommer att Silviacertifieras med start 2021.

Sofiagården

Erstagatan 34, Södermalm, Stockholm

Ligger i ett mysigt kvarter på Södermalm med Vitabergsparken som granne. Hos oss får du en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

Solbacken

Astrid Lindgrens väg 3, Lund

Solbacken är ett modernt boende i Lunds kommun. Solbacken är Silviacertifierad, ett koncept för personcentrerad vård och omsorg vid demenssjukdom.

Solbackens Vård och Omsorgsboende

Stadshagsvägen 5, Kungsholmen, Stockholm

Solbacken är ett demensboende där vi lägger fokus på god omsorg av hög kvalitet och erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter, både individuellt och i grupp.

Solglimman

Ågagatan 11 , Östra Göinge

Vår vision är en meningsfull och värdig vardag för våra boende.

Läs mer om Solglimman

Solgården

Nils Brincks väg 6B, Farsta, Stockholm

Solgården ligger naturnära intill sjön Drevviken med flera promenadstråk. Välkommen till oss!

Solhaga

Kungsvägen 40, Örkelljunga

Solhaga ligger i natursköna Skånes Fagerhult mellan Markaryd och Örkelljunga.

Läs mer om Solhaga

Solskiftet

Artillerivägen 3 , Sundbyberg

Solskiftet är ett familjärt boende med en trevlig atmosfär där alla känner varandra. Den öppna planlösningen inbjuder till socialt umgänge mellan avdelningarna.

Soltorp

Tingsvägen 24, Sollentuna

Ett äldreboende centralt beläget i Sollentuna med promenadavstånd till Sollentuna centrum. I närmiljön finns trevliga promenadstråk, affärer, caféer, apotek och livsmedelsaffär.

Sommarlustvägen

Sommarlustvägen 7 , Kristianstad

Ett modernt boende med närhet till både natur och service. Vår duktiga, engagerade personal strävar efter att varje dag ska kännas meningsfull och innehållsrik.

Stiglötsgatan

Stiglötsgatan 34, Linköping

Ett trivsamt vårdboende beläget i stadsdelen Skäggetorp. Verksamheten omgärdas av en lugn och vacker stadsmiljö med promenadavstånd till Skäggetorps centrum.

Stigslund

Tallåsvägen 22, Gävle

Välkommen till oss på Stigslunds Äldreboende. Vi arbetar efter ett rehabiliterande synsätt och vill att du så långt som möjligt fortsätter att använda din egen förmåga i vardagliga aktiviteter.

Storängen

Storängsparken 19, Söderköping

Storängen är ett äldre- och demensboende beläget på Storängsområdet i utkanten av centrala Söderköping.

Läs mer om Storängen

Stureby vård- och omsorgsboende

Tussmötevägen 175, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Vi som arbetar på Stureby arbetar utifrån äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent synsätt innebärande att vi tar hänsyn till varje individs behov och önskemål i det dagliga livet.

Sveagatan

Sveagatan 10A, Karlstad

Välkommen till Sveagatan! Boendet ligger i den gamla stadsdelen Herrhagen och här finns tillgång till en närliggande mataffär och grönområde.

Sätra Profilboende - Frontallobsdemens

Frösätrabacken 7c, Skärholmen, Stockholm

Vi erbjuder vård och omsorg dygnet runt för personer med Frontallobsdemens och kognitiv svikt. Vi finns i naturskön och lugn miljö.

Sätra Profilboende - Huntington

Frösätrabacken 7C, Skärholmen, Stockholm

Sätra Profilboende Huntington erbjuder vård och omsorg dygnet runt för personer med Huntingtons sjukdom.

Sätra vård och omsorgsboende - socialpsykiatri

Frösätrabacken 7, Skärholmen, Stockholm

Målgruppen för vår verksamhet är vuxna personer, företrädesvis från 55 år med olika typer av psykiska funktionsnedsättningar, som behöver hjälp och stöd.

Sätra vård- och omsorgsboende

Frösätrabacken 7c, Skärholmen, Stockholm

Sätra vård- och omsorgsboende vänder sig till dig som har en demenssjukdom. Här kan du åldras i trygghet och leva ett aktivt liv.

Södergården

Kaserngatan 24, Västerås

Attendo Södergården ligger i sydöstra delen av Västerås, i stadsdelen Viksäng. Vår målsättning är att du som boende ska känna dig trygg och få omsorg och omvårdnad på det sätt som du önskar.

Södergården

Vrinnevigatan 20, Norrköping

Södergården är ett demensboende i stadsdelen Hageby, Norrköping. Äldreboendet ligger i närheten av Vrinneviskogen och har en stor trevlig innergård dit det är lätt att ta sig.

Söndagsgården

Söndagsvägen 18, Farsta, Stockholm

Ett modernt boende i södra Stockholm för yngre och äldre med demenssjukdom. På plan tre har vi en pub där man kan ta ett glas vin, öl eller något alkoholfritt och sitta och prata eller lyssna på musik.

Dela

Translate