Förfina sökning

Close

Sök efter

Äldreboende

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Laddar karta…

Sponsrade

Storängen

Storängsparken 19, Söderköping

Storängen är ett äldre- och demensboende beläget på Storängsområdet i utkanten av centrala Söderköping.

Läs mer om Storängen

Stureby vård- och omsorgsboende

Tussmötevägen 175, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Vi som arbetar på Stureby arbetar utifrån äldreomsorgens värdegrund och ett salutogent synsätt innebärande att vi tar hänsyn till varje individs behov och önskemål i det dagliga livet.

Sveagatan

Sveagatan 10A, Karlstad

Välkommen till Sveagatan! Boendet ligger i den gamla stadsdelen Herrhagen och här finns tillgång till en närliggande mataffär och grönområde.

Sätra Profilboende - Frontallobsdemens

Frösätrabacken 7c, Skärholmen, Stockholm

Vi erbjuder vård och omsorg dygnet runt för personer med Frontallobsdemens och kognitiv svikt. Vi finns i naturskön och lugn miljö.

Sätra Profilboende - Huntington

Frösätrabacken 7C, Skärholmen, Stockholm

Sätra Profilboende Huntington erbjuder vård och omsorg dygnet runt för personer med Huntingtons sjukdom.

Sätra vård och omsorgsboende - socialpsykiatri

Frösätrabacken 7, Skärholmen, Stockholm

Målgruppen för vår verksamhet är vuxna personer, företrädesvis från 55 år med olika typer av psykiska funktionsnedsättningar, som behöver hjälp och stöd.

Sätra vård- och omsorgsboende

Frösätrabacken 7c, Skärholmen, Stockholm

Sätra vård- och omsorgsboende vänder sig till dig som har en demenssjukdom. Här kan du åldras i trygghet och leva ett aktivt liv.

Södergården

Kaserngatan 24, Västerås

Attendo Södergården ligger i sydöstra delen av Västerås, i stadsdelen Viksäng. Vår målsättning är att du som boende ska känna dig trygg och få omsorg och omvårdnad på det sätt som du önskar.

Södergården

Vrinnevigatan 20, Norrköping

Södergården är ett demensboende i stadsdelen Hageby, Norrköping. Äldreboendet ligger i närheten av Vrinneviskogen och har en stor trevlig innergård dit det är lätt att ta sig.

Söndagsgården

Söndagsvägen 18, Farsta, Stockholm

Ett modernt boende i södra Stockholm för yngre och äldre med demenssjukdom. På plan tre har vi en pub där man kan ta ett glas vin, öl eller något alkoholfritt och sitta och prata eller lyssna på musik.

Sörgårdens äldreboende

Soltorpsgatan 29, Mölndal

Sörgårdens äldreboende ligger i norra Krokslätt i Mölndal. Här bor du i ett område med både villor och hyreshus. På Sörgårdens äldreboende finns möjlighet för par att bo tillsammans.

Tapiren

Västerlånggatan 14, Kristinehamn

Hos oss bor du i en kulturell miljö med närhet till stadens affärer, restauranger, caféer, bibliotek samt Kristinehamns gästhamn.

Tibblehemmet

Esplanaden 9, Täby

Tibblehemmet är ett modernt och nyrenoverat äldreboende beläget i centrala Täby. Verksamheten omgärdas av ett rogivande skogsområde och Täby Centrum med dess caféer, restauranger, apotek och affärer.

Tomtebogården

Monumentvägen 5-7, Mora

Tomtebogården ligger i området Tomtebo ungefär en kilometer utanför centrala Mora med närhet till både Siljan och Vasamonumentet.

Trekantens servicehus

Lövholmsvägen 29, Hägersten Älvsjö, Stockholm

På Trekantens servicehus bor du i din egna lägenhet och den hjälp och omsorg du är i behov av utförs av hemtjänstpersonal som finns tillgängliga i huset dygnet runt.

Trumslagarbacken

August Palms väg 12, Västerås

Cirka 3 km från Västerås centrum ligger Trumslagarbacken. Boendet ligger i slutet av en rullstensås omgivet av en grönskande naturtomt. Här har vi en kock som lagar all mat som serveras på boendet.

Tryggheten

Himlabacken 5B , Solna

Vi har djur- och natur som profil vilket innebär att djur är välkomna till verksamheten. Vi har även aktiviteter kopplade till detta och särskild personal som har kunskap kring djur- och natur.

Tujagården

Cedergatan 11, Västerås

Tujagården är beläget i Skiljebo med ett angränsande skogsområde och fina promenadvägar runt knuten.Här vill vi ge dig som är äldre en omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

Tunabergs demensboende

Tavestavägen 37, Södertälje

Tunaberg ligger centralt i Järna med gångavstånd till centrum. Trädgården och skogen ger en känsla av att befinna sig i naturen. Maten lagas från grunden i vårt kök.

Tussmötegårdens vård- och omsorgsboende

Ramviksvägen 211, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Tussmötegården ligger beläget i en vacker stor parkliknande tomt i Stureby. Vi lägger fokus på god omsorg av hög kvalitet och erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter, både individuellt och i grupp.

Täppan

Malörtsvägen 2-6, Trelleborg

Attendo Täppan är ett demensboende som ligger i en park som även är anpassad för rörelsehindrade personer.

Vallgossen- ett äldreboende i Stiftelsen Stockholms Sjukhem

Mariebergsgatan 14, Kungsholmen, Stockholm

Äldreboendet ligger vackert centralt på Kungsholmen nära Fridhemsplan. Vallgossen ägs av en stiftelse och all verksamhet bedrivs utan vinstsyfte.

Vardaga Villa Agadir

Radiovägen 9, Lidingö

Ett hem med hotellkänsla med omsorg, hälso- och sjukvårdsinsatser. Vi skapar ett hem med livskvalitet i fokus där våra boende är de som styr och formar verksamheten.

Vardaga Villa Baldersro

Vallagränd 2, Haninge

Ett nybyggt äldreboende med nordiskt tema som märks i boendets inredning som går i nordiska ljusa färger, väggarna pryds av fotografier på nordiska skogar, sjöar och ängar. Vi har en finsk demensenhet.

Vardaga Villa Basilika

Basilikagränd 1, Tyresö

Välplanerat, nybyggt äldreboende, där vi välkomnar dig med ett intresse för djur och natur. Här lagar vi maten själva enligt vårt omtyckta koncept Mat som hemma.

Vardaga Villa Botvid

Däldvägen 13, Botkyrka

Villa Botvid erbjuder dig som har behov av omsorg dygnet runt en fortsatt aktiv vardag med mycket utevistelse i vår stora underbara trädgård och avkopplande inomhusmiljö

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Boulevard

Lasarettsboulevarden 26B, Kristianstad

Nu bygger vi Villa Boulevard – ett toppmodernt äldreboende med trevliga omgivningar i Kristianstad. Villa Boulevard blir ett permanent boende med inriktning demens.

Vardaga Villa Båthöjden

Repvägen 1, Nacka

Villa Båthöjden är ett modernt äldreboende i Nacka med närhet till naturen där vi erbjuder en efterfrågad vård och omsorg för personer med demenssjukdom.

Vardaga Villa Dalénum

Agavägen 58, Lidingö

I november 2018 öppnades Villa Dalénum som har inriktning är mat, måltidsupplevelse, utevistelse och hälsa.

Öppnar: ej fastställt

Vardaga Villa Danspalatset

Stattenavägen 31, Hässleholm

Nu bygger Vardaga Villa Danspalatset i Hässleholm som beräknas att öppna 2022. Här kommer det band annat finnas en dansbana, gym, odlingsmöjligheter och samvaro i vårt orangeri.

Vardaga Villa Ekeberg

Betselvägen 18, Nordost, Göteborg

Villa Ekeberg är ett nybyggt äldreboende i centrala Angered. Här har du naturen inpå knuten och stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende.

Vardaga Villa Fornudden

Fornuddsvägen 38, Tyresö

I natursköna Fornuddsparken i Trollbäcken ligger moderna äldreboendet Villa Fornudden. För att höja livskvaliteten har vi tillgång till surfplattor, VR-teknik och utrustning för videosamtal.

Vardaga Villa Gullringen

Fältstensvägen 53, Haninge

Nu har vi slagit upp portarna till nybyggda Villa Gullringen i Jordbro. Här finns också finskspråkiga avdelningar där vi talarfinska, äter finsk mat och följa hemlandets traditioner.

Vardaga Villa Havsglimt

Valhallavägen 21, Laholm

Välkommen till Villa Havsglimt – ett nybyggt, modernt äldreboende i Allarp med närhet till natur och hav.

Vardaga Villa Hertig Knut

Westerbergs gata 23, Halmstad

Villa Hertig Knut passar dig som uppskattar och vill uppleva den halländska kulturen. Detta är boendets profil och denna märks i såväl aktiviteter och interiör.

Vardaga Villa Hovås

Hedtångsvägen 28 , Sydväst, Göteborg

Villa Hovås är modernt äldreboende som just slagit upp portarna. Vi vänder oss till dig som lever med en demenssjukdom. Hos oss ska du kunna ägna dig åt meningsfulla och roliga aktiviteter.

Vardaga Villa Idun

Idunvägen 2, Enköping

Nu har vi slagit upp portarna Villa Idun, ett nybyggt äldreboende som andas nordisk design och kombinerar funktion och inredning utifrån den senaste forskningen om äldres välbefinnande och livsvillkor. Det är en miljö som stimulerar alla sinnen och ett hem att trivas i!

Läs mer om Vardaga Villa Idun

Vardaga Villa Joneberg

Rektorsgatan 4, Simrishamn

Med 800 meter till havet, strax utanför Simrishamns centrum, ligger det nya moderna äldreboende Villa Joneberg. Vårt tema är kultur, vilket bland annat återspeglas i boendets aktiviteter.

Öppnar: datum ej fastställt

Vardaga Villa Linné

Arrheniusgatan 7, Kalmar

Nu bygger Vardaga ett nytt, modernt äldreboende i Kalmar. Villa Linné kommer att få 60 lägenheter och erbjuda en individanpassad äldreomsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Planerad inflyttning är fjärde kvartalet 2020.

Vardaga Villa Maria

Axeltorpsgatan 11, Helsingborg

Villa Maria är ett nybyggt äldreboende där vi prioriterar måltidsstunder som skapar glädje, aptit och gemenskap.

Vardaga Villa Odinslund

Vendevägen 9-11, Danderyd

Äldreboende i hemlik miljö där den boendes egna behov och önskemål tas tillvara. Läget, på Djursholms torg i Danderyd, ger enkel tillgång till diverse affärer, apotek och bibliotek.

Vardaga Villa Orrholmen

Tullhusgatan 10, Karlstad

Ett tydligt tema på boendet är den stolta Värmlandskulturen. På vår terrass har vi en kulturpark med skulpturer av landskapets stora författare och inomhus hittar du ett temarum.

Vardaga Villa Riksten

Eklundshovsvägen 33, Botkyrka

Äldreboendet Villa Riksten är ett nybyggt modernt och fräscht äldreboende där naturen är en del av verksamheten.

Vardaga Villa Rosstorp

Rönninge Skolväg 24, Salem

Nyrenoverade Villa Rosstorp har vacker utsikt över sjön Flaten i Rönninge. Här vill vi ge dig en individuellt anpassad omsorg med omtanke, integritet och valfrihet.

Vardaga Villa Råsunda

Solnavägen 102A , Solna

Mitt i hjärtat av Solna hittar du boendet för dig som har någon form av psykisk funktionsnedsättning. Permanent boende 65 år + och korttidsboende 55 år +.

Vardaga Villa Sarvträsk

Ornövägen 5, Nacka

I närheten av Orminge centrum i Saltsjö-Boo ligger populära Villa Sarvträsks äldreboende. Här finns en aktivitetsledare som erbjuder aktiviteter utifrån från dina önskemål och intressen.

Vardaga Villa Siggbo

Tegelbruksgatan 124, Tierp

Nyöppnat boende som är möblerat utifrån Vardagas boendekoncept med fokus på nordisk design, de boendes fysiska behov samtidigt som miljön är ombonad och hemtrevlig.

Vardaga Villa Silvertorget

Katt Anders gränd 13, Sigtuna

Nu har vi slagit upp portarna till nybyggda Villa Silvertorget. Här bor du med naturen inpå knuten, omgiven av en härlig trädgård och service i närområdet.

Vardaga Villa Solhem

Avestagatan 31, Spånga Tensta, Stockholm

Villa Solhem är ett nytt äldreboende. Här finns generösa utrymmen för umgänge, egen hårsalong samt trädgård med odlingsmöjligheter och växthus. Maten lagas på plats.

Vardaga Villa Stallgången

Rothoffsvägen 5c, Eskilstuna

Nu bygger Vardaga äldreboendet Villa Stallgången i Eskilstuna. Villa Stallgången byggas och inreds enligt Vardagas boendekoncept som går i ombonad nordisk stil, speciellt anpassad för ett åldrande öga och minne.

Dela

Translate