Förfina sökning

Close

Sök efter

Äldreboende

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Laddar karta…

Sponsrade

Birger Jarl

Birger Jarlsgatan 91, Norrmalm, Stockholm

Äldreboende med "Hotell koncept" Centralt i Stockholm, på Birger Jarlsgatan 91. Här lägger vi oss vinn om att tillgodose alla dina önskemål och behov.

Björkbacken

Forntidsgatan 4 , Västerås

Björkbacken ligger i de östra stadsdelarna av Västerås och har både grönområden och promenadstråk i närheten.

Björkbacken

Husåkersgattu 20 , Leksand

Björkbacken ligger i byn Siljansnäs utanför Leksand. Här finner du en god gemenskap som är typisk för mindre byar. Vi erbjuder boende för dig som inte längre kan bo kvar hemma på grund av ett större omsorgsbehov.

Björkbladet

Syréngatan 23, Motala

I det natursköna området Motala verkstad i närheten av Borens hults slussar i nordöstra Motala ligger vård- och omsorgsboendet Björkbladet.

Björkgården

Nils Brincks väg 1, Farsta, Stockholm

Björkgården är ett nyrenoverat boende för yngre personer med demenssjukdom. Björkgården ligger vackert och naturnära bara 10 min från Gullmarsplan.

Björkhaga

Björkgatan 3, Falkenberg

Björkhaga är boendet för dig som uppskattar och vill uppleva den halländska kulturen - det är boendets profil som märks i våra aktiviteter, mat och växter i trädgården.

Björknäsgården

Björknäsgränd 1, Boden

Välkommen till Norlandia Björknäsgården, Norrbottens modernaste äldreboende som i skrivande stund är under byggnation.

Björksätra vård- och omsorgsboende

Frösätrabacken 7D, Skärholmen, Stockholm

Björksätra äldreboende sätter ditt välbefinnande och ditt behov av trygghet främst. Vi gör det möjligt för dig att behålla så mycket som möjligt av din tidigare livsstil.

Björkudden

Stenuddsvägen 4, Mora

Här bor du i hemtrevliga lägenheter med utsikt över Mora strand. Vi har en vacker trädgård och närområdet finns fina gångvägar.

Borgerskapets äldrehem

Högalidsgatan 26 -28, Södermalm, Stockholm

Vackert beläget högt över Högalidskyrkan ligger Borgarhemmet och Enkehuset, med en fantastisk utsikt över Stockholm. Välkommen!

Brahem

Brahegatan 47, Östermalm, Stockholm

"Äldreomsorg med hotellkoncept" " Med sitt unika läge på Östermalm med utsikt över takåsarna kan du njuta av lugnet trots att det bara är ett stenkast från pulsen vid Stureplan.

Brearedsvägen

Brearedsvägen 6, Varberg

Välkommen till Brearedsvägen. Boendet ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till inbjudande promenadstråk och goda kommunikationer.

Brobacken

Industrivägen 17, Upplands Väsby

Brobacken är ett särskilt boende för äldre som drivs av Väsby Stöd och Omsorg, Upplands Väsby kommuns egenregi vi öppnade i augusti 2015. Vi har en kultur- och hälsoinriktning och ligger i direkt anslutning till Messingen och kulturhuset med bibliotek, café, bio m.m. Läget är centralt med närhet till bussar, tåg.

Broby Gård

Broby Gård 3, Täby

Tryggt och modernt boende för yngre och äldre med demenssjukdom

Läs mer om Broby Gård

Brunkullan

Klövervägen 8, Östersund

Brunkullan erbjuder vacker utemiljö och fina promenadvägar. Stort fokus läggs på individuella aktiviteter för våra boende.

Brunnegården

Brunne 157, Härnösand

Brunnegården ligger nära naturen och vackra omgivningar. Här finns platser för både omvårdnad och inriktning mot demenssjukdomar.

Brunnsgatan 15 A (Österbo)

Brunnsgatan 15 A, Lund

Tryggt och modernt boende för äldre med demenssjukdom. Våra hemtrevliga lokaler ligger lugnt omgivna av idylliska grönområden och fina promenadstråk.

Brushanens äldreboende

S:t Larsgatan 8 A-B, Linköping

Brushanen är ett traditionellt äldreboende beläget i centrala Linköping med närhet till det mesta. Brushanens äldreboende är omgivet av en vacker utemiljö och har en stabil välutbildad personalgrupp.

Bräcke Diakoni vård- och omsorgsboendet Reimersholme

Vindragarvägen 16 , Södermalm, Stockholm

Nu har vi öppnat upp för inflyttning i våra totalrenoverade lokaler på vackra Reimersholme. Du hittar oss intill vattnet med storslagen utsikt över Mälaren.

Bräcke diakoni Demensboendet Södergården

Bräcke Västegårds Väg 10, Västra Hisingen, Göteborg

Södergården är ett demensboende i Göteborg för dig under 65 år, vi har både korttidsplatser och permanentplatser.

Bräcke diakoni Korttidsboendet Norrgården

Bräcke Västergårds Väg 14, Västra Hisingen, Göteborg

Vi vänder oss till dig som är under 65 år och som har behov av omvårdnad och stöd i vardagen, på grund av t.ex. Stroke, Parkinson, eller demenssjukdom

Bräcke diakoni Vård- och omsorgsboendet Hornstull

Lignagatan 14, Södermalm, Stockholm

Vi har en akademisk profil då vi samarbetar med Ersta Sköndals högskola för kunskapsutbyte och tillgång till den senaste forskningen så vi kan erbjuda våra boenden den bästa möjliga demensvården.

Bräcke diakoni vård- och omsorgsboendet Stångberga

Stångberga Omsorg, Vallentuna

Vård- och omsorgsboendet Stångberga drivs av Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom väldfärsområdet med ett femtiotal verksamheter runt om i landet. Här är du som beviljats särskilt boende och har somatiska problem välkommen att bo. Här får du ett tryggt boende med en personlig och varm atmosfär. Hos oss är beslutsvägarna korta och närheten till dig och dina anhöriga skapar trygghet för dig som boende.

Bräcke diakoni Äldreboendet Villa Vesta

Edelundavägen 5, Hässelby Vällingby, Stockholm

Villa Vesta ligger fint i ett villaområde i Hässelby Villastad nära affärer och allmänna kommunikationer. Här vill vi ge dig god omsorg, glädje och gemenskap med andra.

Byholmen

Vårholmsbackarna 106, Skärholmen, Stockholm

Vi erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende.

Läs mer om Byholmen

Bäckagården

Vildgåsgatan 1 , Ängelholm

Tryggt och hemtrevligt äldreboende i ett plan

Bällstahof

Vasagatan 9, Sundbyberg

Bällstahof är ett modernt äldreboende för seniorer mitt i Sundbybergs stadspuls. Vi erbjuder även en finsktalande avdelning, speciellt inriktad mot personer med demenssjukdom.

Läs mer om Bällstahof

Danvikshem

Danvikshemsvägen 8, Nacka

Danvikshem ligger naturskönt beläget vid inloppet till Stockholm mitt emot Prins Eugens Waldemarsudde. Lika välkomnande, lika uppskattat, lika eftertraktat.

Djuröhemmet

Sollenkrokavägen 34, Värmdö

Djuröhemmet är ett kommunalt boende som ligger i vacker natur med skärgården precis runt knuten.

Duvbopark

Ekbacksgränd 4, Sundbyberg

Duvbopark ligger vackert i utkanten av Duvbos villaområden. Hos oss har du möjligheter att vare ute i trädgården som kallas Klosterträdgården samt på våra stora inglasade terrasser.

Edsbergs Äldreboende

Ribbings väg 28, Sollentuna

Edsbergs Äldreboende ligger nära naturen i Edsberg. Vi är ett levande äldreboende med mycket musikunderhållning och utevistelse.

Edsby slott

Runsavägen 1 A, Upplands Väsby

Välkomnande boende i vacker slottsmiljö

Edshultgården

Edshultsvägen 15, Leksand

Edshultsgården hittar du strax utanför centrala Leksand i området Edshult. Vi är ett äldreboende för personer med demenssjukdom. Både inredning och arbetssätt är väl anpassade efter våra boendes behov.

Edsätra Äldreboende

Bogsätravägen 27, Skärholmen, Stockholm

Föreningen Edsätras vänner hälsar dig välkommen till Edsätra äldreboende, ett privat vård- och omsorgsboende som passar alla och ett gruppboende för dig med en demenssjukdom.

Ekbacken

Orsälvsgatan 23 , Mora

Ekbackens äldreboende ligger naturskönt i västersluttning med närhet till vattnet, kommunikation och ett köpcenter. Temat för Ekbacken är kultur, musik och dans.

Ektorpsgården

Björnbo 9, Lidingö

Det lilla familjära boendet

Emmagården

Stenuddsvägen 2D, Mora

Emmagården är ett modernt äldreboende som är anpassat för personer med demens. Vi vill att din dag ska kännas meningsfull och därför hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans.

Enhagsslingan

Enhagsslingan 11, Täby

Välkommen till Attendo Enhagsslingan! Vi är ett livsstilsboendet med inriktning utevistelse och trädgård.

Enskede Nya servicehus

Handelsvägen 170 B, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Vi jobbar för att bryta isolering och ge service och omvårdnad som stärker dig till ett självständigt och meningsfullt liv. Här på Enskede nya servicehus har vi en finsk inriktning.

Enskededalens Servicehus

Bersågränd 11, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Enskede servicehus är beläget i Dalens centrum. Vi kan erbjuda en trygg och säker omvårdnad samt en meningsfull och innehållsrik tillvaro genom vår värdegrund - trygghet, välbefinnande och självbestämmande.

Ersta Hannahemmet / Hannakoti

Råckstavägen 34, Hus C, Bromma, Stockholm

Hannahemmet är ett modernt äldreboende med finsk-svensk inriktning. Äldreboendet ligger i ett grönskande område och har en vacker grön innergård.

Ersta Mariahemmet

Åstorpsringen 26, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Till anrika Mariahemmet välkomnar vi dig med somatiska sjukdomar eller dig med demenssjukdom. Vi låter naturen och årstiderna fungera som en lugn inramning och en bas för våra aktiviteter.

Ersta Näsbyparks Parkinsonboende

Eskadervägen 2, Täby

2003 invigdes Näsbyparks Parkinsonboende som Sveriges första och enda boende för personer som drabbats av Parkinsons sjukdom.

Ersta Sarahemmet

Storkällans väg 2, Nacka

Boendet ligger i anslutning till naturreservat och friluftsområde och har en trivsam utemiljö med vacker trädgård och snart egna höns.

Eskilshem

Tivoliallén 1, Eskilstuna

Centralt i Eskilstuna ligger Attendo Eskilshem, ett demensboende med aktiviteter i fokus. Vi har en fin trädgård där vi gärna spenderar tid och utför olika aktiviteter.

Estrids gård

Mejerskans gata 26, Knivsta

Välkommen till Estrids gård, ett nybyggt äldreboende i Knivsta tätort. Här får man en god omsorg dygnet runt och möjlighet att leva ett stimulerande liv på ålderns höst.

Finlandia-Koti Finlandiahemmet

Mariebergsgatan 21, Skövde

Finlandiahemmet är ett äldreboende som vänder sig till finsktalande äldre med omvårdnadsbehov.

Finlandiakoti on vanhusten hoitokoti, joka ensisijaisesti on tarkoitettu suomenkielisille hoitoa ja tukea tarvitseville vanhuksille.

Finskt Äldrecentrum

Ramviksvägen 213, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Välkommen till ett finskspråkigt äldreboende. Vi erbjuder finska åldringar en trygg och aktiverande boendeform med hög kvalitet. Meillä kaikki puhuvat suomea.

Flodinsgården

Sankta Ursulas Väg 21A-E , Västerås

Attendo Flodinsgården är ett trevligt äldreboende som ligger i ett naturskönt område med en vacker trädgård i stadsdelen Blåsbo i centrala Västerås.

Flottiljen

Korpralsvägen 51-55, Järfälla

Välkommen till Attendo Flottiljen, ett modernt boende med ljusa utrymmen som inrymmer SPA-avdelning med pool och gym.

Läs mer om Flottiljen

Translate

Tyck till