Förfina sökning

Close

Sök efter

Äldreboende

Tjänster hemma

Boende

Gemenskap

Var

Välj

Typ av plats

Välj

Inriktning/Profil

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Livsstil

Inriktning

Välj

Medicinsk

Annat

Typ av mötesplats och sällskap

Välj

Vad vill du göra

Välj

Typ av insats

Välj

Specialkompetens

Välj

Medicinsk

Språklig och kulturell

Typ av tjänst

Välj

Språk

Välj

Organisationsform

Välj

Lediga platser

Välj

Organisationsform

Välj

Organisationsform

Välj

max kr/mån

Typ av boende

Välj

Ägandeform

Välj

Ledigt/Till salu

Välj

Laddar karta…

Sponsrade

Fäladshöjden

Stiftsvägen 31, Lund

Välkommen till Fäladshöjden, ett särskilt boende beläget i natursköna områden i Lund. Hos oss bor du i en modern och trivsam miljö med vacker utsikt över den skånska slätten.

Fässbergs äldreboende

Lantbruksgatan 19, Mölndal

Fässbergs äldreboende ligger i Toltorpsdalen i Mölndal. Här har du nära till både naturen, trevliga promenadstigar och Mölndals centrum.

Gammelgården

Barrskogsvägen 16, Linköping

Välkommen till Gammelgården, ett vårdboende naturskönt beläget i det lilla samhället Vikingstad strax väster om Linköping.

Gottfridsbergs gård

Hunnebergsgatan 34 , Linköping

Gottfridsbergs gård ligger centralt i Linköping med närhet till grönområden. Önskar de boende att sitta ute så finns Gottfridsbergs uteplats med fontän, sittplatser och rabatter.

Granberga

Storgatan 30, Karlstad

Norlandia driver Granberga och välkomnar äldre personer med demenssjukdom, som har biståndsbeslut från Karlstads kommun. Granberga är ett äldreboende beläget i lantliga Väse, 25 km öster om Karlstad.

Granen

Skogsduvevägen 1, Västerås

Granen är naturskönt beläget nära skog och mark i Råby. Här vill vi ge dig som är äldre en omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Varmt välkommen!

Graninge

Björnkullaringen 54, Huddinge

Välkommen till Graninge som ligger i det natursköna Björnkullaområdet i Huddinge. Här ger stöd vi och omsorg till dig som drabbats av tidig demens. Stort fokus läggs på aktiviteter för våra boende.

Granparken

Granliden 1 , Norrtälje

Det som utmärker Granparken är den trevliga, genuina och engagerade personalen som alltid sätter de boende i fokus.

Gruvan

Kungsgatan 6, Karlstad

Mitt i centrala Karlstad ligger äldreboendet Gruvan. Vi utgår från var och ens behov, ser till det friska och stärker den boendes identitet och självständighet.

Gröna Gården

Torkelbergsgatan 14B, Linköping

Gröna Gården är ett tryggt boende med närhet till både vacker natur och ett livligt centrum. Oavsett sjukdom eller funktionsnedsättning ska alla dagar ska kännas meningsfulla och innehållsrika.

Grönskogen

Prästgårdsgatan 36, Sundbyberg

Välkommen till Grönskogen där vi på Vardaga ger stöd och omsorg till dig som på ålderns höst drabbats av demenssjukdom. Vi erbjuder möjlighet till parboende.

Guldbröllopshemmet

Tideliusgatan 16, Södermalm, Stockholm

Guldbröllopshemmet är ett boende beläget i en sekelskiftesfastighet på Södermalm i Stockholm. Här erbjuds ett stort utbud av aktiviteter och social samvaro.

Gutasunds Äldreboende

Valthornvägen 53, Uppsala

Gutasund är ett modernt äldreboende som även återknyter till traditioner och lokal kulturhistoria.

Gåsens Äldreboende

Skattegården 7 A-C, Linköping

Ett trivsamt vårdboende beläget i stadsdelen Skäggetorp. Boendet omgärdas av en lugn och vacker stadsmiljö med promenadavstånd till Skäggetorps centrum.

Haga Äng

Hästhovsgatan 27 , Västerås

Välkommen till Haga Äng, ett äldreboende beläget på Malmaberg i Västerås.

Hagalidsgården

Hagalidsvägen 2, Västerås

Genom att laga all mat från grunden i våra kök ökar vi känslan av hemtrevnad och trivsel.

Hallonhöjden

Lötsjövägen 6 , Sundbyberg

Något som utmärker Hallonhöjden är den duktiga, engagerade och positiva personalen som har en stor del i spridandet av den trevlig stämning på boendet.

Hammarby

Hammarbacksvägen 5, Västerås

Attendo Hammarby äldreboende ligger i västra delen av Västerås. Den gamla parkmiljön har bevarats sedan 1950-talet och ger en vacker utemiljö till boendet.

HBTQI-inriktning

Hanveden

Vallagränd 47, Haninge

Hanveden är första äldreboendet i Sverige som erbjuder en HBTQI-inriktning för personer i behov av somatisk vård och omsorg.

Hattstugan

När Hallute 315, Gotland

Äldreboendet Hattstugan är är ett äldreboende för personer med demenssjukdom. Vi ger våra boende en trygg, harmonisk och levande miljö. Vi tar emot studiebesök och utbildar andra.

Hedegården

Ölslanda Gärde 157, Lerum

Hedegården är ett trivsamt äldreboende vackert beläget i Stenkullen strax utanför Lerum. Fastigheten har en spännande arkitektur med stora fönsterpartier som ger ett ljust och luftigt utrymme.

Hedvigsgården

Hasselgatan 80 A-E, Upplands Väsby

Vår inriktning är trädgård, djur och natur. Det innebär att vi vistas mycket ute i våra fem små trädgårdar som alla har olika teman. Möjlighet att odla egna grönsaker och bär finns

Hornskroken

Hornskroken 1, Södermalm, Stockholm

Hornskroken finns på Södermalm nära Zinkensdamm och Tantolunden. Här finns även Pensionat Hornskroken, ett omtyckt och unikt avlastningsboende för personer med demens.

Humana Björnö

Tropikvägen 9, Norrtälje

Björnö är ett nybyggt äldreboende i ett lugnt område nära naturen. Som boende erbjuds du en meningsfull vardag i en vacker och stillsam miljö.

Öppnar 2023

Humana Hägerneholm

Hägerneholmsvägen 11, Täby

I februari 2023 öppnar Humana ett nytt äldreboende i Arninge. Här kommer vi att erbjuda trygg omsorg dygnet runt i en modern och hemtrevlig miljö.

Humana Lillsjö badväg

Lillsjö Badväg 10, Upplands-Bro

Lillsjö Badväg ligger vackert och naturnära med Lillsjön runt knuten. Här får du en lugn småstadsmiljö med närhet till promenadstråk, natur och aktiviteter.

Humana Norrgårdshöjden

Norrgårdshöjden 3, Österåker

Mitt i Åkersbergas centrum ligger Norrgårdshöjden, ett modernt äldreboende med närhet till både grönområden och centrala funktioner.

Humana Norrtälje Hamn

Östra Rögårdsgatan 8, Norrtälje

Norrtälje Hamn är ett nybyggt boende med närhet till butiker, caféer och kommunikation. Här erbjuds du en meningsfull vardag i en vacker miljö, bara ett stenkast från havet.

Humana Sommarsol

Haragårdsvägen 27, Ängelholm

Humanas nya äldreboende Sommarsol i Vejbystrand, Ängelholm är ett modernt boende med stort fokus på aktiviteter och att ge dig förutsättningar för en meningsfull vardag.

Humana Södra Järnvägsgatan

Södra Järnvägsgatan 30, Växjö

Södra Järnvägsgatan är ett modernt och hemtrevligt äldreboende. Njut på takterrassen, i trädgården, påta i växthuset eller träna i gymmet. Här finns något för alla.

Humana Åby Ängar

Häggatan 7, Vallentuna

Humanas äldreboende Åby Ängar är ett nytt modernt och hemtrevligt äldreboende i Vallentuna. Njut på takterrassen, påta i växthuset eller träna i gymmet.

Högdalens vård och omsorgsboende

Ripsavägen 38-40, Enskede Årsta Vantör, Stockholm

Högdalens vård- och omsorgsboende ligger i ett lugnt och grönskande villaområde med en vacker park, promenadvägar, lusthus och uteplatser.

Högsätra vård- och omsorgsboende

Högsätravägen 4A och 4B, Lidingö

Högsätra är Silviahemcertifierad vilket innebär att all personal, från vaktmästare till enhetschef, genomgått en utbildning inom demensvård.

Hökåsen

Jökelvägen 7 , Västerås

Välkommen till Hökåsen, ett trivsamt och familjärt äldreboende beläget strax norr om Västerås. I närområdet finns butiker och goda kommunikationsförbindelser in till Västerås centrum.

Höstfibblan

Korsvägen 28, Täby

Höstfibblan är ett litet hemtrevligt äldreboende med bara 20 lägenheter som ligger centralt i Roslags Näsby, Täby. Höstfibblan utsågs till Täbys bästa äldreboende 2017.

Johannesgården

Efraim Dahlins väg 5, Farsta, Stockholm

Johannesgården ligger naturnära bara ett stenkast från sjön Drevviken i Sköndal. Det vackra läget bjuder på härliga promenadstråk och här finns en strand som är handikappanpassad.

Jordbodalen

Närlundavägen 28, Helsingborg

Jordbodalen ligger i den grönskande stadsdelen Närlunda, med närhet till skog. Från husets entré når du Sinnenas trädgård, en speciell trädgård som är skapad för att stimulera alla sinnen.

Kalkstensgatan

Kalkstensgatan 16 , Varberg

Kalkstensgatan ligger i ett lugnt och trevligt område, med närhet till inbjudande promenadstråk. Breared är certifierat enligt Demensakademin.

Kampementet

Kampementsgatan 2B, Östermalm, Stockholm

Kampementet är ett vård- och omsorgsboende med inriktning kultur och musik som ligger på Östermalm, nära Gärdets grönområde i Stockholm.

Kanalgårdens äldreboende

Trossvägen 1, Linköping

Kanalgårdens äldreboende är beläget vid Göta och erbjuder trivsamma lägenheter, många med balkong eller uteplats.

Kapplandsgatan

Kapplandsgatan 8, Borås

På Attendo Kapplandsgatan jobbar vi efter konceptet "hälsa & håll igång" vilket genomsyrar de aktiviteter vi ordnar. Vi har bland annat en egen hälsa & håll igång-värd som planerar alla våra aktiviteter.

Karl Nordströms väg

Karl Nordströms väg 15 , Varberg

Verksamheten omgärdas av rogivande grönområden med promenadavstånd till havet, stranden och ett vackert promenadstråk utmed kustlinjen.

Kassakroken

Parkgatan 6, Landskrona

Kassakroken ligger vid hamnbassängen i de centrala delarna av Landskrona. Här ska du kunna behålla dina intressen, hitta nya och erbjudas aktiviteter som skänker livskvalitet och glädje.

Kastanjen

Skogslyckegatan 11 F, Linköping

Välkommen till Kastanjen, ett trivsamt vårdboende beläget i stadsdelen Johannelund i Linköping. Verksamheten omgärdas av en lugn och trevlig stadsmiljö med närhet till fina promenadstråk.

Katthammarsvik

Ängmansvägen 8, Gotland

Katthammarsviks Äldreboende är beläget på östra Gotland i mycket vackra omgivningar. Alla boenderum ligger i markplan och det är enkelt att komma ut till vår vackra innergård eller omgivningarna utanför boendet.

Kattrumpstullen

Roslagstullsbacken 7, Östermalm, Stockholm

Kattrumpstullen ligger i ett lugnt område uppe på Ruddammen med fantastisk utsikt. Byggnaden har med sin svängda form blivit ett synbart inslag i Stockholms stadsbild.

Kavat Vård Birger Jarl

Birger Jarlsgatan 91, Norrmalm, Stockholm

Kavat Vård Birger Jarl är ett äldreboende centralt i Stockholm med hotell-koncept. Här njuter du av mat, dryck, aktiviteter och underhållning på vår takvåning.

Kavat Vård Brahem

Brahegatan 47, Östermalm, Stockholm

Brahem är ett äldreboende på Östermalm med hotell-koncept. Här kan du vänta dig det lilla extra. I vår vackra lobby har vi ofta trevliga sociala tillställningar.

Kavat Vård Krögaren

Rimbo Torg 11, Norrtälje

Kavat Vård Krögaren är ett äldreboende i Rimbo med må-bra-profil. Vi har tillgång till bastu, jacuzzi och simhall. Vi pysslar om dig och är ofta ute i naturen.

Kavat Vård La Casa

Majstångsvägen 6, Hägersten Älvsjö, Stockholm

Kavat Vård La Casa är ett spansktalande äldreboende i Midsommarkransen. Maten influeras av Latinamerika och vi firar alla latinamerikanska och svenska högtider.

Dela

Translate